Sticker verzamelplaats aan boord (ISO-7010, E032)

Vanaf 0.49

Sticker-verzamelplaats-aan-boord-ISO-7010-E032-veiligheidsstickers-nooduitgang-nood
Totaal 0,49
  • Gratis verzending v.a. €9,95
  • Veilig winkelen & Betalen
  • Eenvoudig aan te brengen
  • Retourneren binnen 30 dagen
  • Levering binnen 3 werkdagen

Maak kennis met onze verzamelplaats aan boord veiligheidssticker! Deze sticker is de perfecte aanvulling op elk schip, vliegtuig of ander voertuig waar veiligheid een prioriteit is.

Met onze verzamelplaats aan boord sticker maak je in één oogopslag duidelijk waar passagiers en bemanning zich moeten verzamelen in geval van een noodsituatie. Het heldere ontwerp en de duidelijke instructies zorgen ervoor dat iedereen snel en efficiënt naar de juiste locatie kan gaan, wat de veiligheid en evacuatieprocedures aanzienlijk verbetert.

Onze stickers zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal dat bestand is tegen de zwaarste omstandigheden, zowel binnen als buiten. Ook voldoen de stickers aan alle relevante veiligheidsvoorschriften en normen.

Afmetingen

Met beschikbaarheid in 4 verschillende maten past deze sticker perfect op iedere plek. Het is een geweldige manier om een duidelijke boodschap toe te voegen op elke plek in huis of op kantoor.

Eenvoudig aanbrengen

Deze sticker is super simpel om aan te brengen. Gewoon op een gladde, schone ondergrond drukken, gladstrijken en voilà! Deze sticker kun je aanbrengen op alle vlakke ondergronden zoals meubels, muren, deuren etc. Ook is de sticker gemakkelijk te verwijderen. Heb je onlangs je muur geverfd? Zorg dan dat je minimaal 5 weken wacht voordat je de sticker aanbrengt. Wanneer de muur droog is, zal de sticker optimaal kunnen hechten.

Investeer in je gemoedsrust en de veiligheid van je passagiers en bemanning met onze verzamelplaats aan boord veiligheidssticker. Bestel vandaag nog en maak van veiligheid je prioriteit! Je kunt nooit te voorzichtig zijn als het om mensenlevens gaat.

Lees meer

Plus- en minpunten

Waterproof en UV-bestendig
Volgens internationale norm ISO-7010 - E032
Eenvoudig aanbrengen
Geschikt voor alle vlakke ondergronden of ondergronden met lichte structuur (zoals renovlies of glasvezelbehang)
Niet te plaatsen op ruwe ondergronden zoals baksteen

Er zijn nog geen beoordelingen.