Sticker reddingsvest (ISO-7010, E044)

Vanaf 0.49

Totaal 0,49
  • Gratis verzending v.a. €9,95
  • Veilig winkelen & Betalen
  • Eenvoudig aan te brengen
  • Retourneren binnen 30 dagen
  • Levering binnen 3 werkdagen

Ben je op zoek naar een eenvoudige maar levensreddende oplossing om jouw veiligheid op het water te waarborgen? Zoek niet verder! Onze Reddingsvest Veiligheidssticker is de perfecte metgezel voor al je avonturen op het water.

Deze sticker is een kleine investering met een grote impact. Plak hem gewoon op bij jouw reddingsvesten, en laat mensen direct weten waar de reddingsvesten zijn in noodsituaties.

Of je nu gaat varen, zeilen of gewoon geniet van een dagje aan het meer, deze sticker kan het verschil maken tussen leven en dood.

Afmetingen

Met beschikbaarheid in 4 verschillende maten past deze sticker perfect op iedere plek. Het is een geweldige manier om een duidelijke boodschap toe te voegen op elke plek in huis of op kantoor.

Eenvoudig aanbrengen

Deze sticker is super simpel om aan te brengen. Gewoon op een gladde, schone ondergrond drukken, gladstrijken en voilà! Deze sticker kun je aanbrengen op alle vlakke ondergronden zoals meubels, muren, deuren etc. Ook is de sticker gemakkelijk te verwijderen. Heb je onlangs je muur geverfd? Zorg dan dat je minimaal 5 weken wacht voordat je de sticker aanbrengt. Wanneer de muur droog is, zal de sticker optimaal kunnen hechten.

Bescherm jezelf en je dierbaren met deze eenvoudige maar effectieve veiligheidsupgrade. Bestel vandaag nog je Reddingsvest Veiligheidssticker en ga met een gerust hart het water op. Jouw veiligheid staat voorop!

Lees meer

Plus- en minpunten

Waterproof en UV-bestendig
Volgens internationale norm ISO-7010 - E044
Eenvoudig aanbrengen
Geschikt voor alle vlakke ondergronden of ondergronden met lichte structuur (zoals renovlies of glasvezelbehang)
Niet te plaatsen op ruwe ondergronden zoals baksteen
Harm Post

Mooi duidelijk!

Bill Vink

Fantasties

Marianne

Precies zoals beschreven