Sticker noodhamer (ISO-7010, E025)

Vanaf 0.49

Sticker-noodhamer-(ISO-7010,-E025)-veiligheidsstickers
Totaal 0,49
  • Gratis verzending v.a. €9,95
  • Veilig winkelen & Betalen
  • Eenvoudig aan te brengen
  • Retourneren binnen 30 dagen
  • Levering binnen 3 werkdagen

Ben je op zoek naar een eenvoudige maar cruciale manier om de veiligheid in je auto te verbeteren? Maak dan kennis met onze verzamelplaats noodhamer veiligheidssticker!

We begrijpen dat jouw veiligheid en die van je passagiers jouw hoogste prioriteit zijn. Daarom hebben we deze slimme, zelfklevende sticker ontworpen om levens te redden in noodsituaties. Onze sticker laat duidelijk zien waar de noodhamer zich in het voertuig bevindt.

Het gebruik van de auto is nog nooit zo geruststellend geweest!

Afmetingen

Met beschikbaarheid in 4 verschillende maten past deze sticker perfect op iedere plek. Het is een geweldige manier om een duidelijke boodschap toe te voegen op elke plek in huis of op kantoor.

Eenvoudig aanbrengen

Deze sticker is super simpel om aan te brengen. Gewoon op een gladde, schone ondergrond drukken, gladstrijken en voilà! Deze sticker kun je aanbrengen op alle vlakke ondergronden zoals meubels, muren, deuren etc. Ook is de sticker gemakkelijk te verwijderen. Heb je onlangs je muur geverfd? Zorg dan dat je minimaal 5 weken wacht voordat je de sticker aanbrengt. Wanneer de muur droog is, zal de sticker optimaal kunnen hechten.

Dus waar wacht je nog op? Investeer vandaag nog in je gemoedsrust en de veiligheid van je dierbaren met onze verzamelplaats noodhamer veiligheidssticker. Het kan het verschil maken wanneer het er echt toe doet.

Lees meer

Plus- en minpunten

Waterproof en UV-bestendig
Volgens internationale norm ISO-7010 - E025
Eenvoudig aanbrengen
Geschikt voor alle vlakke ondergronden of ondergronden met lichte structuur (zoals renovlies of glasvezelbehang)
Niet te plaatsen op ruwe ondergronden zoals baksteen

Er zijn nog geen beoordelingen.