Camera bewaking stickers

3 camera bewaking stickers
1 – 3 van 3 resultaten
 • Verbod
 • Gebod
 • Waarschuwing
 • Verkeer
 • Brandveiligheid
 • EHBO
 • Nooduitgang & evacuatie
 • Toilet
 • Camerabewaking/alarm
 • Afval
 • Navigatie
 • Sale
 • Makelaars
 • Meer bestellen = meer korting
 • Lage prijzen, hoge kwaliteit
 • Levering binnen 3 werkdagen
Alle filters herstellen
Sticker “Camera beveiliging toezicht” – Camerabewaking
sticker-camera-beveiliging-toezicht-camerabewakingArtboard 1-80
Sticker “Camera beveiliging toezicht” – Camerabewaking

Vanaf

0.49

46 reviews

Sticker camerabewaking / camera toezicht
camerabewaking sticker toezicht camera kamera gebodssticker waarschuwing
Sticker camerabewaking / camera toezicht

Vanaf

0.49

63 reviews

Sticker elektronisch beveiligd camerabewaking / inbraakalarm
sticker elektronisch beveiligd camerabewaking camera sticker beveiliging
Sticker elektronisch beveiligd camerabewaking / inbraakalarm

Vanaf

0.49

29 reviews

1 – 3 van 3 resultaten

Tegenwoordig wordt het beveiligen van je huis of bedrijf steeds makkelijker. De techniek staat voor niets, er zijn dan ook verschillende mogelijkheden zoals een deurbel, camera of ander alarmsysteem. Het aanbrengen hiervan wordt ook steeds eenvoudiger omdat het tegenwoordig veelal draadloos is. Door deze ontwikkelingen zie je dat hier steeds meer gebruik van wordt gemaakt. Als je een camera of alarmsysteem hebt wordt het aangeraden om door middel van een camera bewaking stickers aan te geven dat er een camera of alarm systeem aanwezig is.

Camera bewaking stickers

Wij verkopen een aantal kwalitatieve camera bewaking stickers voor een scherpe prijs. Met deze camera stickers maak je iedereen duidelijk dat dit object of pand wordt beveiligd door middel van één of meerdere camera’s of deurbellen. Deze stickers zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en stijlen, de kleur blauw of geel. Al onze stickers voldoen aan de internationale norm ISO 7010. Hierdoor herkent iedereen van over de hele wereld de pictogrammen. Je hebt de keuze uit een kleine of grote camera sticker en kunt deze eenvoudig via onze webshop kopen.

Elektronisch beveiligd stickers

Naast camera stickers welke specifiek hiervoor bedoeld zijn zijn er ook “Elektronisch beveiligd stickers”. Deze sticker is wat algemener hiermee communiceer je dat er zowel een camera bewaking als een alarmsysteem aanwezig is.

Camera bewaking stickers materiaal en ondergrond

De camera stickers printen wij met een duurzame ECO-solvent inkt, vervolgens worden de stickers gelamineerd waardoor ze een extra beschermlaag hebben, dit zorgt voor een langere levensduur. Hierdoor zijn al onze camerabeveiliging stickers UV en water bestendig. Deze stickers zijn geschikt voor binnen en buiten gebruik. De stickers kunnen op alle vlakke ondergronden en ondergronden met lichte structuur worden aangebracht. Je hebt de keuze uit verschillende formaten stickers, wij hebben camera stickers met een formaat van 50mm tot 300mm.

Is een camera sticker verplicht?

Heb jij een videodeurbel of camera aan op het erf dan ben je verplicht om dit aan te geven met een camera sticker. Hierdoor weten bezoekers dat zij gefilmd worden en dat er beeldmateriaal van hen opgeslagen wordt.

Hoe plak ik de sticker op?

Het aanbrengen van deze camera stickers is eenvoudig. Zorg dat je de sticker aanbrengt op een vlakke ondergrond zoals een deur, raam of metaalsoort. Je maakt de ondergrond schoon met een vochtige doek. De ondergrond mag nog wel een beetje nat zijn. Vervolgens breng je de sticker aan van de ene kant naar de andere kant en druk je de lucht en eventuele vocht er onder vandaan.

De voordelen van Plakkers

Al onze stickers worden met zorg geproduceerd door een echte Plakkers specialist. Wij hebben jarenlange ervaring in stickers en produceren deze dan ook zelf. Dit doen wij zodat we de kwaliteit in eigen beheer hebben en hierdoor snel en goedkoop stickers kunnen leveren. Wij bieden 100% plakgarantie.
Zit jouw camera bewaking sticker ontwerp er niet tussen of heb je vragen? Dan zijn wij telefonisch en per mail bereikbaar op werkdagen van 9:00 tot 17:00.