Nooduitgang sticker, pijl naar rechts (ISO-7010, E005)

Vanaf 0.49

Totaal 0,49
  • Gratis verzending v.a. €9,95
  • Veilig winkelen & Betalen
  • Eenvoudig aan te brengen
  • Retourneren binnen 30 dagen
  • Levering binnen 3 werkdagen

Zorg voor duidelijke veiligheidssignalering met onze Nooduitgang sticker met pijl naar rechts. Deze essentiële sticker is ontworpen om levens te redden door in noodsituaties de weg naar veiligheid te wijzen. Met zijn opvallende groene kleur en heldere witte pijl, is de sticker gemakkelijk zichtbaar, zelfs in het donker. De pijl naar rechts geeft duidelijk aan welke richting mensen moeten volgen om de nooduitgang te bereiken.

Onze Nooduitgang sticker is gemaakt van duurzaam materiaal dat bestand is tegen vervaging en slijtage, waardoor het een ideale keuze is voor zowel binnen- als buitengebruik.

Afmetingen

Met beschikbaarheid in 4 verschillende maten past deze sticker perfect op iedere plek. Het is een geweldige manier om een duidelijke boodschap toe te voegen op elke plek in huis of op kantoor.

Eenvoudig aanbrengen

Deze sticker is super simpel om aan te brengen. Gewoon op een gladde, schone ondergrond drukken, gladstrijken en voilà! Deze sticker kun je aanbrengen op alle vlakke ondergronden zoals meubels, muren, deuren etc. Ook is de sticker gemakkelijk te verwijderen. Heb je onlangs je muur geverfd? Zorg dan dat je minimaal 5 weken wacht voordat je de sticker aanbrengt. Wanneer de muur droog is, zal de sticker optimaal kunnen hechten.

Zorg voor de veiligheid van mensen in jouw gebouw of ruimte door te investeren in deze heldere en effectieve Nooduitgang sticker met een pijl naar rechts.

Lees meer

Plus- en minpunten

Waterproof en UV-bestendig
Volgens internationale norm ISO-7010 - E005
Eenvoudig aanbrengen
Geschikt voor alle vlakke ondergronden of ondergronden met lichte structuur (zoals renovlies of glasvezelbehang)
Contour gesneden, geen transparante randen
Niet te plaatsen op ondergronden met structuur (zoals spachtelputz of granol)
Maarten

gewoon prima op orde

Alexander

Uitstekende kwaliteit

Rudi Orye

prima – goed te gebruiken