Sticker wederzijds radio apparaat (ISO-7010, E051)

Vanaf 0.49

E051-ISO-7010-veiligheidssticker-two-way-VHF-radiotelephone-apparatus
Totaal 0,49
  • Gratis verzending v.a. €9,95
  • Veilig winkelen & Betalen
  • Eenvoudig aan te brengen
  • Retourneren binnen 30 dagen
  • Levering binnen 3 werkdagen

Wil je de veiligheid op jouw werkplek naar een hoger niveau tillen? Ons wederzijds radio apparaat (ISO-7010, E051) veiligheidssticker is precies wat je nodig hebt!

Deze sticker is ontworpen om duidelijk aan te geven waar wederzijdse radio-apparaten moeten worden gebruikt. Of het nu gaat om communicatie op de bouwplaats, in een magazijn of elders, deze sticker zal ervoor zorgen dat jouw team altijd weet waar ze toegang hebben tot radio-apparatuur. Dit verhoogt niet alleen de efficiëntie van communicatie, maar ook de veiligheid.

Onze stickers zijn vervaardigd volgens ISO-7010 normen, wat betekent dat ze voldoen aan de hoogste veiligheidsstandaarden.

Afmetingen

Met beschikbaarheid in 4 verschillende maten past deze sticker perfect op iedere plek. Het is een geweldige manier om een duidelijke boodschap toe te voegen op elke plek in huis of op kantoor.

Eenvoudig aanbrengen

Deze sticker is super simpel om aan te brengen. Gewoon op een gladde, schone ondergrond drukken, gladstrijken en voilà! Deze sticker kun je aanbrengen op alle vlakke ondergronden zoals meubels, muren, deuren etc. Ook is de sticker gemakkelijk te verwijderen. Heb je onlangs je muur geverfd? Zorg dan dat je minimaal 5 weken wacht voordat je de sticker aanbrengt. Wanneer de muur droog is, zal de sticker optimaal kunnen hechten.

Wacht niet langer en zorg ervoor dat jouw team altijd verbonden en veilig is. Bestel vandaag nog onze wederzijdse radio apparaat veiligheidssticker en creëer een betere, veiligere werkomgeving voor iedereen!

Lees meer

Plus- en minpunten

Waterproof en UV-bestendig
Volgens internationale norm ISO-7010 - E051
Eenvoudig aanbrengen
Geschikt voor alle vlakke ondergronden of ondergronden met lichte structuur (zoals renovlies of glasvezelbehang)
Niet te plaatsen op ruwe ondergronden zoals baksteen

Er zijn nog geen beoordelingen.