Sticker verzamelplaats invaliden (ISO-7010, E024)

Vanaf 0.49

Totaal 0,49
  • Gratis verzending v.a. €9,95
  • Veilig winkelen & Betalen
  • Eenvoudig aan te brengen
  • Retourneren binnen 30 dagen
  • Levering binnen 3 werkdagen

Wil jij voor een georganiseerde evacuatie zorgen in een geval van nood? Maak kennis met onze Verzamelplaats Invaliden Veiligheidssticker – de slimme oplossing die levens kan redden!

Of je nu zelf een handicap hebt of een plek beheert die toegankelijk moet zijn voor iedereen, onze sticker is een must-have. Deze eenvoudig aan te brengen, opvallende sticker wijst de weg naar een veilige verzamelplaats voor mensen met mobiliteitsuitdagingen. Het is een cruciale veiligheidsvoorziening.

Onze sticker is duurzaam, weerbestendig en gemakkelijk aan te brengen op deuren, muren of andere oppervlakken. Het heldere, herkenbare ontwerp en de opvallende kleuren zorgen ervoor dat iedereen in een noodsituatie snel de juiste plek kan vinden.

Afmetingen

Met beschikbaarheid in 4 verschillende maten past deze sticker perfect op iedere plek. Het is een geweldige manier om een duidelijke boodschap toe te voegen op elke plek in huis of op kantoor.

Eenvoudig aanbrengen

Deze sticker is super simpel om aan te brengen. Gewoon op een gladde, schone ondergrond drukken, gladstrijken en voilà! Deze sticker kun je aanbrengen op alle vlakke ondergronden zoals meubels, muren, deuren etc. Ook is de sticker gemakkelijk te verwijderen. Heb je onlangs je muur geverfd? Zorg dan dat je minimaal 5 weken wacht voordat je de sticker aanbrengt. Wanneer de muur droog is, zal de sticker optimaal kunnen hechten.

Laat zien dat je geeft om inclusiviteit en veiligheid met onze Verzamelplaats Invaliden Veiligheidssticker. Het is meer dan alleen een sticker – het is gemoedsrust voor jou en je gemeenschap. Bestel vandaag nog en maak je locatie toegankelijker en veiliger voor iedereen!

Lees meer

Plus- en minpunten

Waterproof en UV-bestendig
Volgens internationale norm ISO-7010 - E024
Eenvoudig aanbrengen
Geschikt voor alle vlakke ondergronden of ondergronden met lichte structuur (zoals renovlies of glasvezelbehang)
Niet te plaatsen op ruwe ondergronden zoals baksteen

Er zijn nog geen beoordelingen.