Sticker valpijp voor evacuatie (ISO-7010, E055)

Vanaf 0.49

E055-ISO-7010-veiligheidssticker-Marine-evacuation-chute
Totaal 0,49
  • Gratis verzending v.a. €9,95
  • Veilig winkelen & Betalen
  • Eenvoudig aan te brengen
  • Retourneren binnen 30 dagen
  • Levering binnen 3 werkdagen

Wil je ervoor zorgen dat jouw werkplek veilig is voor iedereen? Onze “valpijp voor evacuatie (ISO-7010, E055)” veiligheidssticker is precies wat je nodig hebt! Deze sticker is speciaal ontworpen om te voldoen aan de strengste veiligheidsnormen en is een essentieel hulpmiddel om de evacuatieroutes in jouw faciliteit duidelijk te markeren.

Met een helder en opvallend ontwerp volgens de ISO-7010 normen, zal deze sticker niet over het hoofd worden gezien. Plak hem eenvoudig op muren, deuren of andere strategische locaties om aan te geven waar de evacuatiepijp zich bevindt. In geval van nood is snelheid van cruciaal belang, en onze sticker zal je hier de weg in wijzen.

Afmetingen

Met beschikbaarheid in 4 verschillende maten past deze sticker perfect op iedere plek. Het is een geweldige manier om een duidelijke boodschap toe te voegen op elke plek in huis of op kantoor.

Eenvoudig aanbrengen

Deze sticker is super simpel om aan te brengen. Gewoon op een gladde, schone ondergrond drukken, gladstrijken en voilà! Deze sticker kun je aanbrengen op alle vlakke ondergronden zoals meubels, muren, deuren etc. Ook is de sticker gemakkelijk te verwijderen. Heb je onlangs je muur geverfd? Zorg dan dat je minimaal 5 weken wacht voordat je de sticker aanbrengt. Wanneer de muur droog is, zal de sticker optimaal kunnen hechten.

Zorg voor de veiligheid van jouw medewerkers, bezoekers en klanten. Bestel vandaag nog onze “valpijp voor evacuatie (ISO-7010, E055)” veiligheidssticker en creëer een veilige omgeving voor iedereen. Veiligheid staat voorop!

Bestel nu en rust je locatie uit met deze levensreddende veiligheidssticker!

Lees meer

Plus- en minpunten

Waterproof en UV-bestendig
Volgens internationale norm ISO-7010 - E055
Eenvoudig aanbrengen
Geschikt voor alle vlakke ondergronden of ondergronden met lichte structuur (zoals renovlies of glasvezelbehang)
Niet te plaatsen op ruwe ondergronden zoals baksteen

Er zijn nog geen beoordelingen.