Sticker SART zoek-en-reddingstransponder (ISO-7010, E047)

Vanaf 0.49

Totaal 0,49
  • Gratis verzending v.a. €9,95
  • Veilig winkelen & Betalen
  • Eenvoudig aan te brengen
  • Retourneren binnen 30 dagen
  • Levering binnen 3 werkdagen

Ben je op zoek naar gemoedsrust tijdens je avonturen op zee? Onze SART Zoek-en-Reddingstransponder veiligheidssticker is jouw ultieme metgezel voor een veilige reis op het water!

Met deze sticker geef je niet alleen jezelf, maar ook je geliefden de zekerheid dat je altijd te vinden bent in geval van nood. Deze sticker is eenvoudig aan te brengen op je vaartuig en blijft zelfs onder de zwaarste omstandigheden goed plakken.

Afmetingen

Met beschikbaarheid in 4 verschillende maten past deze sticker perfect op iedere plek. Het is een geweldige manier om een duidelijke boodschap toe te voegen op elke plek in huis of op kantoor.

Eenvoudig aanbrengen

Deze sticker is super simpel om aan te brengen. Gewoon op een gladde, schone ondergrond drukken, gladstrijken en voilà! Deze sticker kun je aanbrengen op alle vlakke ondergronden zoals meubels, muren, deuren etc. Ook is de sticker gemakkelijk te verwijderen. Heb je onlangs je muur geverfd? Zorg dan dat je minimaal 5 weken wacht voordat je de sticker aanbrengt. Wanneer de muur droog is, zal de sticker optimaal kunnen hechten.

Wacht niet langer, kies voor gemoedsrust en maak je avonturen op het water veiliger dan ooit tevoren met de SART Zoek-en-Reddingstransponder veiligheidssticker. Wees voorbereid, wees veilig, en geniet met een gerust hart van je tijd op zee!

Lees meer

Plus- en minpunten

Waterproof en UV-bestendig
Volgens internationale norm ISO-7010 - E047
Eenvoudig aanbrengen
Geschikt voor alle vlakke ondergronden of ondergronden met lichte structuur (zoals renovlies of glasvezelbehang)
Niet te plaatsen op ruwe ondergronden zoals baksteen

Er zijn nog geen beoordelingen.