Sticker overlevingskleding (ISO-7010, E056)

Vanaf 0.49

E056-ISO-7010-veiligheidssticker-Survival-clothing
Totaal 0,49
  • Gratis verzending v.a. €9,95
  • Veilig winkelen & Betalen
  • Eenvoudig aan te brengen
  • Retourneren binnen 30 dagen
  • Levering binnen 3 werkdagen

Ben jij altijd voorbereid op noodsituaties? Onze “Overlevingskleding (ISO-7010, E056)” veiligheidssticker is precies wat je nodig hebt om jezelf en anderen te beschermen in geval van gevaar. Deze sticker is ontworpen om direct de aandacht te trekken en mensen te informeren over de aanwezigheid van levensreddende overlevingskleding.

Deze hoogwaardige, zelfklevende sticker voldoet aan de ISO-7010 normen en bevat het internationaal erkende E056 symbool, waardoor het gemakkelijk te begrijpen is, zelfs in stressvolle situaties. Het symbool toont een persoon die beschermende kleding draagt, waardoor het duidelijk is dat er levensreddende uitrusting beschikbaar is.

Onze sticker is duurzaam en bestand tegen verschillende omgevingsomstandigheden, zodat hij zowel binnen als buiten kan worden gebruikt. Of je nu een fabriek, een magazijn, een laboratorium, of een ander type faciliteit beheert, deze sticker is essentieel om de veiligheid van iedereen te waarborgen.

Afmetingen

Met beschikbaarheid in 4 verschillende maten past deze sticker perfect op iedere plek. Het is een geweldige manier om een duidelijke boodschap toe te voegen op elke plek in huis of op kantoor.

Eenvoudig aanbrengen

Deze sticker is super simpel om aan te brengen. Gewoon op een gladde, schone ondergrond drukken, gladstrijken en voilà! Deze sticker kun je aanbrengen op alle vlakke ondergronden zoals meubels, muren, deuren etc. Ook is de sticker gemakkelijk te verwijderen. Heb je onlangs je muur geverfd? Zorg dan dat je minimaal 5 weken wacht voordat je de sticker aanbrengt. Wanneer de muur droog is, zal de sticker optimaal kunnen hechten.

Met onze “Overlevingskleding (ISO-7010, E056)” veiligheidssticker ben je altijd voorbereid op noodsituaties. Bescherm levens en zorg voor een veilige omgeving met deze eenvoudige, maar effectieve veiligheidsmaatregel. Bestel de sticker vandaag nog en maak je faciliteit veiliger voor iedereen.

Lees meer

Plus- en minpunten

Waterproof en UV-bestendig
Volgens internationale norm ISO-7010 - E056
Eenvoudig aanbrengen
Geschikt voor alle vlakke ondergronden of ondergronden met lichte structuur (zoals renovlies of glasvezelbehang)
Niet te plaatsen op ruwe ondergronden zoals baksteen

Er zijn nog geen beoordelingen.