Sticker nooduitgang invaliden (ISO-7010, E026)

Vanaf 0.49

nooduitgang-invaliden-E026-veiligheidsstickers-deurstickers-ISO7010
Totaal 0,49
  • Gratis verzending v.a. €9,95
  • Veilig winkelen & Betalen
  • Eenvoudig aan te brengen
  • Retourneren binnen 30 dagen
  • Levering binnen 3 werkdagen

Als je geeft om de veiligheid van iedereen in je gebouw, dan is onze Nooduitgang Invaliden Veiligheidssticker een absolute must-have.

Deze sticker is ontworpen om ervoor te zorgen dat mensen met beperkte mobiliteit snel en efficiënt de juiste weg naar veiligheid kunnen vinden tijdens noodsituaties.

Afmetingen

Met beschikbaarheid in 4 verschillende maten past deze sticker perfect op iedere plek. Het is een geweldige manier om een duidelijke boodschap toe te voegen op elke plek in huis of op kantoor.

Eenvoudig aanbrengen

Deze sticker is super simpel om aan te brengen. Gewoon op een gladde, schone ondergrond drukken, gladstrijken en voilà! Deze sticker kun je aanbrengen op alle vlakke ondergronden zoals meubels, muren, deuren etc. Ook is de sticker gemakkelijk te verwijderen. Heb je onlangs je muur geverfd? Zorg dan dat je minimaal 5 weken wacht voordat je de sticker aanbrengt. Wanneer de muur droog is, zal de sticker optimaal kunnen hechten.

Met heldere en duidelijke symbolen is de sticker gemakkelijk te begrijpen, zelfs onder stressvolle omstandigheden. Het is een kleine investering die een enorm verschil kan maken in noodsituaties, waardoor iedereen in je gebouw de kans krijgt om snel en veilig te evacueren.

Dus waar wacht je nog op? Zorg ervoor dat je gebouw voldoet aan de hoogste veiligheidsnormen en maak het toegankelijk voor iedereen, ongeacht hun mobiliteitsniveau. Kies voor onze Nooduitgang Invaliden Veiligheidssticker en rust je pand uit met de beste in noodveiligheid. Je zult er geen spijt van krijgen!

Lees meer

Plus- en minpunten

Waterproof en UV-bestendig
Volgens internationale norm ISO-7010 - E026
Eenvoudig aanbrengen
Geschikt voor alle vlakke ondergronden of ondergronden met lichte structuur (zoals renovlies of glasvezelbehang)
Niet te plaatsen op ruwe ondergronden zoals baksteen

Er zijn nog geen beoordelingen.