Sticker noodstop knop (ISO-7010, E020)

Vanaf 0.49

Sticker-noodstop-knop-ISO-7010,-E020-veiligheidsstickers
Totaal 0,49
  • Gratis verzending v.a. €9,95
  • Veilig winkelen & Betalen
  • Eenvoudig aan te brengen
  • Retourneren binnen 30 dagen
  • Levering binnen 3 werkdagen

Als je de veiligheid op de werkvloer serieus neemt, dan is onze noodstop knop veiligheidssticker een absolute must-have. Deze slimme sticker is ontworpen om ervoor te zorgen dat je noodstopsysteem altijd binnen handbereik is, waardoor je de controle hebt over elke onvoorziene situatie.

Onze veiligheidssticker is eenvoudig aan te brengen op de noodstopknop van je machines of apparatuur. Met zijn opvallende kleuren en duidelijke waarschuwingspictogrammen herinnert hij je en je team eraan waar de noodstop zich bevindt, zelfs in stressvolle situaties.

Afmetingen

Met beschikbaarheid in 4 verschillende maten past deze sticker perfect op iedere plek. Het is een geweldige manier om een duidelijke boodschap toe te voegen op elke plek in huis of op kantoor.

Eenvoudig aanbrengen

Deze sticker is super simpel om aan te brengen. Gewoon op een gladde, schone ondergrond drukken, gladstrijken en voilà! Deze sticker kun je aanbrengen op alle vlakke ondergronden zoals meubels, muren, deuren etc. Ook is de sticker gemakkelijk te verwijderen. Heb je onlangs je muur geverfd? Zorg dan dat je minimaal 5 weken wacht voordat je de sticker aanbrengt. Wanneer de muur droog is, zal de sticker optimaal kunnen hechten.

Deze sticker is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat bestand is tegen slijtage en blootstelling aan verschillende omgevingen. Hij blijft langdurig effectief, waardoor je gemoedsrust hebt in de wetenschap dat je werkomgeving veilig is.

Kortom, onze noodstop knop veiligheidssticker is de perfecte aanvulling op je veiligheidsmaatregelen. Bescherm jezelf, je team en je bedrijf met deze eenvoudige, maar essentiële veiligheidsoplossing. Bestel vandaag nog en neem de eerste stap naar een veiligere werkplek! Je zult er geen spijt van krijgen. Veiligheid staat voorop.

Lees meer

Plus- en minpunten

Waterproof en UV-bestendig
Volgens internationale norm ISO-7010 - E020
Eenvoudig aanbrengen
Geschikt voor alle vlakke ondergronden of ondergronden met lichte structuur (zoals renovlies of glasvezelbehang)
Niet te plaatsen op ruwe ondergronden zoals baksteen

Er zijn nog geen beoordelingen.