Sticker schuilplaats (ISO-7010, E021)

Vanaf 0.49

Sticker-schuilplaats-(ISO-7010,-E021)
Totaal 0,49
  • Gratis verzending v.a. €9,95
  • Veilig winkelen & Betalen
  • Eenvoudig aan te brengen
  • Retourneren binnen 30 dagen
  • Levering binnen 3 werkdagen

Ben je voorbereid op het onverwachte? Onze schuilkelder veiligheidssticker is dé must-have om jou en je dierbaren gemoedsrust te geven. Met levendige kleuren en duidelijke instructies is deze sticker speciaal ontworpen om de locatie van je schuilkelder aan te geven. In geval van noodsituaties, zoals extreme weersomstandigheden of andere dreigingen, wijst deze sticker je de weg naar veiligheid.

Afmetingen

Met beschikbaarheid in 4 verschillende maten past deze sticker perfect op iedere plek. Het is een geweldige manier om een duidelijke boodschap toe te voegen op elke plek in huis of op kantoor.

Eenvoudig aanbrengen

Deze sticker is super simpel om aan te brengen. Gewoon op een gladde, schone ondergrond drukken, gladstrijken en voilà! Deze sticker kun je aanbrengen op alle vlakke ondergronden zoals meubels, muren, deuren etc. Ook is de sticker gemakkelijk te verwijderen. Heb je onlangs je muur geverfd? Zorg dan dat je minimaal 5 weken wacht voordat je de sticker aanbrengt. Wanneer de muur droog is, zal de sticker optimaal kunnen hechten.

Zelfs als je je weg niet meer kunt vinden, zal deze opvallende sticker hulpverleners leiden naar de plek waar jij en je gezin beschermd kunnen schuilen. Voeg een extra laag veiligheid toe aan je huis en toon verantwoordelijkheid voor de veiligheid van je huishouden. Bereid je voor op het onvoorziene met deze schuilkelder veiligheidssticker – want de veiligheid van jezelf en jouw dierbaren komt op de eerste plaats.

Lees meer

Plus- en minpunten

Waterproof en UV-bestendig
Volgens internationale norm ISO-7010 - E021
Eenvoudig aanbrengen
Geschikt voor alle vlakke ondergronden of ondergronden met lichte structuur (zoals renovlies of glasvezelbehang)
Niet te plaatsen op ruwe ondergronden zoals baksteen

Er zijn nog geen beoordelingen.