Sticker mes voor reddingsvlot (ISO-7010, E035)

Vanaf 0.49

Totaal 0,49
  • Gratis verzending v.a. €9,95
  • Veilig winkelen & Betalen
  • Eenvoudig aan te brengen
  • Retourneren binnen 30 dagen
  • Levering binnen 3 werkdagen

Jouw veiligheid op het water is onze prioriteit, en daarom presenteren we met trots onze “Mes voor Reddingsvlot” veiligheidssticker. Met deze sticker verhoog je de veiligheid aan boord van je boot in een handomdraai.

Onze hoogwaardige, zelfklevende sticker is ontworpen om je snel de locatie van het reddingsvlotmes te tonen, zelfs in noodsituaties. Met duidelijke, opvallende kleuren en eenvoudige pictogrammen zorgt deze sticker ervoor dat je, je bemanning en je gasten altijd weten waar ze moeten zoeken in geval van een noodsituatie.

Deze sticker is waterbestendig en UV-bestendig, waardoor hij bestand is tegen de ruwe maritieme omstandigheden. Het aanbrengen is eenvoudig, en de instructies zijn inbegrepen. Bescherm jezelf en je dierbaren met deze “Mes voor Reddingsvlot” veiligheidssticker, en zeil met gemoedsrust.

Afmetingen

Met beschikbaarheid in 4 verschillende maten past deze sticker perfect op iedere plek. Het is een geweldige manier om een duidelijke boodschap toe te voegen op elke plek in huis of op kantoor.

Eenvoudig aanbrengen

Deze sticker is super simpel om aan te brengen. Gewoon op een gladde, schone ondergrond drukken, gladstrijken en voilà! Deze sticker kun je aanbrengen op alle vlakke ondergronden zoals meubels, muren, deuren etc. Ook is de sticker gemakkelijk te verwijderen. Heb je onlangs je muur geverfd? Zorg dan dat je minimaal 5 weken wacht voordat je de sticker aanbrengt. Wanneer de muur droog is, zal de sticker optimaal kunnen hechten.

Kies voor veiligheid. Kies voor gemoedsrust. Kies voor onze “Mes voor Reddingsvlot” veiligheidssticker. Het kan het verschil maken wanneer het er echt toe doet.

Lees meer

Plus- en minpunten

Waterproof en UV-bestendig
Volgens internationale norm ISO-7010 - E035
Eenvoudig aanbrengen
Geschikt voor alle vlakke ondergronden of ondergronden met lichte structuur (zoals renovlies of glasvezelbehang)
Niet te plaatsen op ruwe ondergronden zoals baksteen

Er zijn nog geen beoordelingen.