Sticker lijnwerp apparaat (ISO-7010, E050)

Vanaf 0.49

Totaal 0,49
  • Gratis verzending v.a. €9,95
  • Veilig winkelen & Betalen
  • Eenvoudig aan te brengen
  • Retourneren binnen 30 dagen
  • Levering binnen 3 werkdagen

Ben je op zoek naar een snelle en eenvoudige manier om de veiligheid op jouw werkplek te verbeteren? Onze “lijnwerp apparaat (ISO-7010, E050)” veiligheidssticker is precies wat je nodig hebt!

Deze sticker is ontworpen om je te helpen voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen (ISO-7010) en zorgt ervoor dat iedereen in jouw omgeving zich bewust is van de potentiële gevaren. Met een duidelijk herkenbaar pictogram en opvallende kleuren is het onmogelijk om de betekenis ervan te missen.

Afmetingen

Met beschikbaarheid in 4 verschillende maten past deze sticker perfect op iedere plek. Het is een geweldige manier om een duidelijke boodschap toe te voegen op elke plek in huis of op kantoor.

Eenvoudig aanbrengen

Deze sticker is super simpel om aan te brengen. Gewoon op een gladde, schone ondergrond drukken, gladstrijken en voilà! Deze sticker kun je aanbrengen op alle vlakke ondergronden zoals meubels, muren, deuren etc. Ook is de sticker gemakkelijk te verwijderen. Heb je onlangs je muur geverfd? Zorg dan dat je minimaal 5 weken wacht voordat je de sticker aanbrengt. Wanneer de muur droog is, zal de sticker optimaal kunnen hechten.

Met onze “lijnwerp apparaat (ISO-7010, E050)” veiligheidssticker verhoog je de bewustwording van potentiële gevaren op de werkplek, wat kan helpen om ongelukken te voorkomen en de veiligheid van iedereen te waarborgen. Bestel vandaag nog en maak jouw werkomgeving veiliger!

Lees meer

Plus- en minpunten

Waterproof en UV-bestendig
Volgens internationale norm ISO-7010 - E050
Eenvoudig aanbrengen
Geschikt voor alle vlakke ondergronden of ondergronden met lichte structuur (zoals renovlies of glasvezelbehang)
Niet te plaatsen op ruwe ondergronden zoals baksteen

Er zijn nog geen beoordelingen.