Sticker evacuatieglijbaan (ISO-7010, E054)

Vanaf 0.49

Totaal 0,49
  • Gratis verzending v.a. €9,95
  • Veilig winkelen & Betalen
  • Eenvoudig aan te brengen
  • Retourneren binnen 30 dagen
  • Levering binnen 3 werkdagen

Ben je op zoek naar een eenvoudige maar essentiële oplossing om de veiligheid in noodsituaties te verbeteren? Onze evacuatieglijbaan (ISO-7010, E054) veiligheidssticker is precies wat je nodig hebt!

Deze hoogwaardige sticker is ontworpen om snel en effectief de aandacht te vestigen op de locatie van evacuatieglijbanen, waardoor ze gemakkelijk te vinden zijn tijdens een noodsituatie. Of het nu in een kantoorgebouw, hotel, ziekenhuis of een ander type faciliteit is, deze sticker kan levens redden.

Onze evacuatieglijbaan sticker voldoet aan de internationale ISO-7010 normen en heeft het E054 pictogram, dat universeel herkenbaar is. Het is gemaakt van duurzaam materiaal dat bestand is tegen slijtage en vervaging, zodat het jarenlang meegaat.

Afmetingen

Met beschikbaarheid in 4 verschillende maten past deze sticker perfect op iedere plek. Het is een geweldige manier om een duidelijke boodschap toe te voegen op elke plek in huis of op kantoor.

Eenvoudig aanbrengen

Deze sticker is super simpel om aan te brengen. Gewoon op een gladde, schone ondergrond drukken, gladstrijken en voilà! Deze sticker kun je aanbrengen op alle vlakke ondergronden zoals meubels, muren, deuren etc. Ook is de sticker gemakkelijk te verwijderen. Heb je onlangs je muur geverfd? Zorg dan dat je minimaal 5 weken wacht voordat je de sticker aanbrengt. Wanneer de muur droog is, zal de sticker optimaal kunnen hechten.

Met deze eenvoudige maar cruciale veiligheidssticker geef je je personeel en bezoekers gemoedsrust, wetende dat ze snel en veilig de evacuatieglijbaan kunnen vinden wanneer dat het meest nodig is. Investeer vandaag nog in veiligheid en bescherming met onze evacuatieglijbaan (ISO-7010, E054) veiligheidssticker!

Lees meer

Plus- en minpunten

Waterproof en UV-bestendig
Volgens internationale norm ISO-7010 - E054
Eenvoudig aanbrengen
Geschikt voor alle vlakke ondergronden of ondergronden met lichte structuur (zoals renovlies of glasvezelbehang)
Niet te plaatsen op ruwe ondergronden zoals baksteen

Er zijn nog geen beoordelingen.