Sticker embarkation / inschepings ladder (ISO-7010, E053)

Vanaf 0.49

Totaal 0,49
  • Gratis verzending v.a. €9,95
  • Veilig winkelen & Betalen
  • Eenvoudig aan te brengen
  • Retourneren binnen 30 dagen
  • Levering binnen 3 werkdagen

Ben je op zoek naar een eenvoudige en effectieve manier om de veiligheid aan boord te waarborgen? Onze “Embarkation / Inschepings Ladder (ISO-7010, E053)” veiligheidssticker is precies wat je nodig hebt!

Deze sticker is ontworpen om duidelijk en snel de locatie van de inschepingsladder aan boord aan te geven, wat van cruciaal belang is in noodsituaties en tijdens het inschepingsproces. Met het internationaal erkende ISO-7010 pictogram (E053) is het onmiskenbaar en begrijpelijk voor iedereen, ongeacht hun taal of achtergrond.

Onze stickers zijn vervaardigd van hoogwaardig, duurzaam materiaal dat bestand is tegen de ruwe maritieme omstandigheden, zoals zout water en zonlicht.

Afmetingen

Met beschikbaarheid in 4 verschillende maten past deze sticker perfect op iedere plek. Het is een geweldige manier om een duidelijke boodschap toe te voegen op elke plek in huis of op kantoor.

Eenvoudig aanbrengen

Deze sticker is super simpel om aan te brengen. Gewoon op een gladde, schone ondergrond drukken, gladstrijken en voilà! Deze sticker kun je aanbrengen op alle vlakke ondergronden zoals meubels, muren, deuren etc. Ook is de sticker gemakkelijk te verwijderen. Heb je onlangs je muur geverfd? Zorg dan dat je minimaal 5 weken wacht voordat je de sticker aanbrengt. Wanneer de muur droog is, zal de sticker optimaal kunnen hechten.

Verhoog de veiligheid aan boord en verminder het risico op verwarring in noodsituaties met onze “Embarkation / Inschepings Ladder (ISO-7010, E053)” veiligheidssticker. Bestel vandaag nog en zorg voor een veilige en georganiseerde scheepvaartomgeving voor iedereen aan boord. Je veiligheid staat bij ons voorop!

Lees meer

Plus- en minpunten

Waterproof en UV-bestendig
Volgens internationale norm ISO-7010 - E053
Eenvoudig aanbrengen
Geschikt voor alle vlakke ondergronden of ondergronden met lichte structuur (zoals renovlies of glasvezelbehang)
Niet te plaatsen op ruwe ondergronden zoals baksteen

Er zijn nog geen beoordelingen.