Sticker deur opent door links te duwen (ISO-7010, E022)

Vanaf 0.49

Totaal 0,49
  • Gratis verzending v.a. €9,95
  • Veilig winkelen & Betalen
  • Eenvoudig aan te brengen
  • Retourneren binnen 30 dagen
  • Levering binnen 3 werkdagen

Wil je een eenvoudige en effectieve manier om veiligheid te waarborgen in jouw omgeving? Onze deur opent door links te duwen veiligheidssticker is precies wat je nodig hebt! Met deze sticker kun je moeiteloos aangeven hoe je de deur veilig opent: gewoon door naar links te duwen.

Of het nu gaat om een kantoor, een winkel of thuis, deze sticker maakt het duidelijk voor iedereen die de deur nadert. Geen verwarrende instructies meer, gewoon een vriendelijke herinnering in één oogopslag. De felle kleuren en duidelijke pijl trekken de aandacht en zorgen ervoor dat iedereen intuïtief weet hoe ze de deur moeten openen zonder gedoe.

Gemaakt van hoogwaardig en duurzaam materiaal, blijft deze sticker langdurig op zijn plaats zitten, zelfs bij veelvuldig gebruik.

Afmetingen

Met beschikbaarheid in 4 verschillende maten past deze sticker perfect op iedere plek. Het is een geweldige manier om een duidelijke boodschap toe te voegen op elke plek in huis of op kantoor.

Eenvoudig aanbrengen

Deze sticker is super simpel om aan te brengen. Gewoon op een gladde, schone ondergrond drukken, gladstrijken en voilà! Deze sticker kun je aanbrengen op alle vlakke ondergronden zoals meubels, muren, deuren etc. Ook is de sticker gemakkelijk te verwijderen. Heb je onlangs je muur geverfd? Zorg dan dat je minimaal 5 weken wacht voordat je de sticker aanbrengt. Wanneer de muur droog is, zal de sticker optimaal kunnen hechten.

Creëer een veiligere omgeving voor jezelf, je medewerkers, en je dierbaren met deze handige veiligheidssticker. Eenvoudig aan te brengen en direct impactvol – bestel vandaag nog en maak veiligheid jouw prioriteit!

Lees meer

Plus- en minpunten

Waterproof en UV-bestendig
Volgens internationale norm ISO-7010 - E022
Eenvoudig aanbrengen
Geschikt voor alle vlakke ondergronden of ondergronden met lichte structuur (zoals renovlies of glasvezelbehang)
Niet te plaatsen op ruwe ondergronden zoals baksteen
Jan Bastemeyer

Goede kwaliteit