Sticker reddingsboot/lifeboat (ISO-7010, E037)

Vanaf 0.49

Sticker-reddingsboot-lifeboat-ISO-7010-E037-nooduitgang
Totaal 0,49
  • Gratis verzending v.a. €9,95
  • Veilig winkelen & Betalen
  • Eenvoudig aan te brengen
  • Retourneren binnen 30 dagen
  • Levering binnen 3 werkdagen

Ben jij op zoek naar een eenvoudige maar levensreddende oplossing voor je reddingsboot? Onze reddingsboot veiligheidssticker is precies wat je nodig hebt. Deze sticker is ontworpen om snel en duidelijk essentiële informatie te communiceren aan iedereen dat jij een reddingsboot bestuurd. Of het nu gaat om noodgevallen of routinecontroles, deze sticker is je betrouwbare metgezel.

Onze sticker is gemaakt van duurzaam materiaal dat bestand is tegen zware omstandigheden op zee. Met zijn opvallende kleuren en algemeen bekende illustraties weet je zeker dat de boodschap duidelijk gecommuniceerd zal worden. Met deze sticker vergroot je de veiligheid aan boord en zorg je ervoor dat iedereen weet wat te doen in geval van een noodsituatie.

Afmetingen

Met beschikbaarheid in 4 verschillende maten past deze sticker perfect op iedere plek. Het is een geweldige manier om een duidelijke boodschap toe te voegen op elke plek in huis of op kantoor.

Eenvoudig aanbrengen

Deze sticker is super simpel om aan te brengen. Gewoon op een gladde, schone ondergrond drukken, gladstrijken en voilà! Deze sticker kun je aanbrengen op alle vlakke ondergronden zoals meubels, muren, deuren etc. Ook is de sticker gemakkelijk te verwijderen. Heb je onlangs je muur geverfd? Zorg dan dat je minimaal 5 weken wacht voordat je de sticker aanbrengt. Wanneer de muur droog is, zal de sticker optimaal kunnen hechten.

Bespaar tijd en zorg voor gemoedsrust met onze reddingsboot veiligheidssticker. Het is een kleine investering die een groot verschil kan maken in noodsituaties. Kies voor veiligheid en vertrouw op onze sticker om jou en je bemanning te beschermen, waar je avontuur je ook naartoe brengt op het water.

Lees meer

Plus- en minpunten

Waterproof en UV-bestendig
Volgens internationale norm ISO-7010 - E037
Eenvoudig aanbrengen
Geschikt voor alle vlakke ondergronden of ondergronden met lichte structuur (zoals renovlies of glasvezelbehang)
Niet te plaatsen op ruwe ondergronden zoals baksteen

Er zijn nog geen beoordelingen.