Sticker reddingsboot/lifeboat (ISO-7010, E036)

Vanaf 0.49

Totaal 0,49
  • Gratis verzending v.a. €9,95
  • Veilig winkelen & Betalen
  • Eenvoudig aan te brengen
  • Retourneren binnen 30 dagen
  • Levering binnen 3 werkdagen

Als je de zeeën doorkruist, is veiligheid van het grootste belang. Dat is waar onze “Reddingsboot/Lifeboat” veiligheidssticker in beeld komt.

Deze hoogwaardige sticker, speciaal ontworpen om jou en je bemanning te beschermen op het water. Deze sticker is gemaakt van duurzaam, weerbestendig materiaal dat bestand is tegen de ruwste omstandigheden op zee. Hij is gemakkelijk aan te brengen en blijft jarenlang zitten, waardoor je gemoedsrust hebt in elke situatie.

Afmetingen

Met beschikbaarheid in 4 verschillende maten past deze sticker perfect op iedere plek. Het is een geweldige manier om een duidelijke boodschap toe te voegen op elke plek in huis of op kantoor.

Eenvoudig aanbrengen

Deze sticker is super simpel om aan te brengen. Gewoon op een gladde, schone ondergrond drukken, gladstrijken en voilà! Deze sticker kun je aanbrengen op alle vlakke ondergronden zoals meubels, muren, deuren etc. Ook is de sticker gemakkelijk te verwijderen. Heb je onlangs je muur geverfd? Zorg dan dat je minimaal 5 weken wacht voordat je de sticker aanbrengt. Wanneer de muur droog is, zal de sticker optimaal kunnen hechten.

Investeer in je veiligheid en die van je bemmaning. Bestel vandaag nog onze “Reddingsboot/Lifeboat” veiligheidssticker en vaar met vertrouwen de horizon tegemoet. Je avontuur wacht op je, en wij zorgen ervoor dat je erop voorbereid bent!

Lees meer

Plus- en minpunten

Waterproof en UV-bestendig
Volgens internationale norm ISO-7010 - E036
Eenvoudig aanbrengen
Geschikt voor alle vlakke ondergronden of ondergronden met lichte structuur (zoals renovlies of glasvezelbehang)
Niet te plaatsen op ruwe ondergronden zoals baksteen

Er zijn nog geen beoordelingen.