Sticker reddingsboei (ISO-7010, E040)

Vanaf 0.49

Totaal 0,49
  • Gratis verzending v.a. €9,95
  • Veilig winkelen & Betalen
  • Eenvoudig aan te brengen
  • Retourneren binnen 30 dagen
  • Levering binnen 3 werkdagen

Ben jij op zoek naar een slimme manier om de veiligheid op het water te vergroten? Onze reddingsboei veiligheidssticker is precies wat je nodig hebt!

Deze sticker is ontworpen om levens te redden en ongelukken op het water te voorkomen. Met zijn opvallende kleuren en duidelijke instructies, maakt hij het gemakkelijker dan ooit om te weten waar de reddingsboei zich bevindt in geval van nood.

De sticker is gemaakt van hoogwaardig, weerbestendig materiaal dat bestand is tegen de ruwe omstandigheden op het water. Hij blijft goed plakken, zelfs in zout water en zonneschijn.

Afmetingen

Met beschikbaarheid in 4 verschillende maten past deze sticker perfect op iedere plek. Het is een geweldige manier om een duidelijke boodschap toe te voegen op elke plek in huis of op kantoor.

Eenvoudig aanbrengen

Deze sticker is super simpel om aan te brengen. Gewoon op een gladde, schone ondergrond drukken, gladstrijken en voilà! Deze sticker kun je aanbrengen op alle vlakke ondergronden zoals meubels, muren, deuren etc. Ook is de sticker gemakkelijk te verwijderen. Heb je onlangs je muur geverfd? Zorg dan dat je minimaal 5 weken wacht voordat je de sticker aanbrengt. Wanneer de muur droog is, zal de sticker optimaal kunnen hechten.

Of je nu een jachteigenaar bent, een strandliefhebber of gewoon iemand die om veiligheid geeft, deze reddingsboei veiligheidssticker is een absolute must-have. Met een kleine investering kun je gemoedsrust kopen en bijdragen aan een veiliger watersportmilieu voor iedereen. Bestel de jouwe vandaag nog en laat de zeeavonturen beginnen, met extra gemoedsrust!

Lees meer

Plus- en minpunten

Waterproof en UV-bestendig
Volgens internationale norm ISO-7010 - E040
Eenvoudig aanbrengen
Geschikt voor alle vlakke ondergronden of ondergronden met lichte structuur (zoals renovlies of glasvezelbehang)
Niet te plaatsen op ruwe ondergronden zoals baksteen

Er zijn nog geen beoordelingen.