Sticker parachutesignalen (ISO-7010, E049)

Vanaf 0.49

E049-ISO-7010-veiligheidssticker-parachutesignalen
Totaal 0,49
  • Gratis verzending v.a. €9,95
  • Veilig winkelen & Betalen
  • Eenvoudig aan te brengen
  • Retourneren binnen 30 dagen
  • Levering binnen 3 werkdagen

Ben je op zoek naar een eenvoudige maar essentiële veiligheidsoplossing? Onze “parachutesignalen” veiligheidssticker is precies wat je nodig hebt! Deze sticker is ontworpen om snel en duidelijk aan te geven waar parachutes zich bevinden in geval van nood.

Met zijn opvallende grafische symbool en opvallende kleuren, zorgt deze sticker voor een onmisbare toevoeging aan elke locatie waar parachutes aanwezig zijn, zoals in vliegtuigen, reddingsstations of avontuurlijke sportcentra. Of het nu voor professioneel gebruik is of gewoon voor je persoonlijke veiligheid, onze sticker zorgt voor gemoedsrust.

Het naleven van veiligheidsnormen is van het grootste belang, en met deze sticker ben je er zeker van dat je aan de regelgeving voldoet.

Afmetingen

Met beschikbaarheid in 4 verschillende maten past deze sticker perfect op iedere plek. Het is een geweldige manier om een duidelijke boodschap toe te voegen op elke plek in huis of op kantoor.

Eenvoudig aanbrengen

Deze sticker is super simpel om aan te brengen. Gewoon op een gladde, schone ondergrond drukken, gladstrijken en voilà! Deze sticker kun je aanbrengen op alle vlakke ondergronden zoals meubels, muren, deuren etc. Ook is de sticker gemakkelijk te verwijderen. Heb je onlangs je muur geverfd? Zorg dan dat je minimaal 5 weken wacht voordat je de sticker aanbrengt. Wanneer de muur droog is, zal de sticker optimaal kunnen hechten.

Kies voor kwaliteit en zichtbaarheid. Kies voor de “parachutesignalen (ISO-7010, E049)” veiligheidssticker en zorg ervoor dat je altijd voorbereid bent op noodsituaties. Veiligheid staat voorop, en met onze sticker ben je een stap dichter bij gemoedsrust. Bestel vandaag nog en maak je omgeving veiliger!

Lees meer

Plus- en minpunten

Waterproof en UV-bestendig
Volgens internationale norm ISO-7010 - E049
Eenvoudig aanbrengen
Geschikt voor alle vlakke ondergronden of ondergronden met lichte structuur (zoals renovlies of glasvezelbehang)
Niet te plaatsen op ruwe ondergronden zoals baksteen

Er zijn nog geen beoordelingen.