Sticker overlevingsvlot (ISO-7010, E038)

Vanaf 0.49

Totaal 0,49
  • Gratis verzending v.a. €9,95
  • Veilig winkelen & Betalen
  • Eenvoudig aan te brengen
  • Retourneren binnen 30 dagen
  • Levering binnen 3 werkdagen

Natuurliefhebber, avonturier, en liefhebber van het buitenleven, we begrijpen dat veiligheid voor jou van het grootste belang is. Daarom presenteren we met trots onze “Overlevingsvlot” veiligheidssticker – een absolute must-have voor iedereen die zich in de wildernis waagt.

Met deze sticker toon je niet alleen jouw toewijding aan veiligheid, maar geef je ook een signaal af aan anderen dat je voorbereid bent op het onverwachte. Onze hoogwaardige sticker is ontworpen om op je overlevingsvlot of reddingsmiddel te worden aangebracht, zodat het direct opvalt in geval van nood.

De sticker is waterbestendig, duurzaam en voorzien van opvallende kleuren en duidelijke instructies om snel hulp te kunnen bieden. Het geeft je gemoedsrust, wetende dat je voorbereid bent op elke situatie.

Afmetingen

Met beschikbaarheid in 4 verschillende maten past deze sticker perfect op iedere plek. Het is een geweldige manier om een duidelijke boodschap toe te voegen op elke plek in huis of op kantoor.

Eenvoudig aanbrengen

Deze sticker is super simpel om aan te brengen. Gewoon op een gladde, schone ondergrond drukken, gladstrijken en voilà! Deze sticker kun je aanbrengen op alle vlakke ondergronden zoals meubels, muren, deuren etc. Ook is de sticker gemakkelijk te verwijderen. Heb je onlangs je muur geverfd? Zorg dan dat je minimaal 5 weken wacht voordat je de sticker aanbrengt. Wanneer de muur droog is, zal de sticker optimaal kunnen hechten.

Kortom, met de “Overlevingsvlot” veiligheidssticker maak je een statement: veiligheid staat voorop in jouw avonturen. Bescherm jezelf en anderen. Bestel vandaag nog en maak je klaar voor het onbekende met vertrouwen en stijl. Je veiligheid is onze prioriteit.

Lees meer

Plus- en minpunten

Waterproof en UV-bestendig
Volgens internationale norm ISO-7010 - E038
Eenvoudig aanbrengen
Geschikt voor alle vlakke ondergronden of ondergronden met lichte structuur (zoals renovlies of glasvezelbehang)
Niet te plaatsen op ruwe ondergronden zoals baksteen

Er zijn nog geen beoordelingen.