Sticker nooduitgang raam met ladder (ISO-7010, E016)

Vanaf 0.49

Totaal 0,49
  • Gratis verzending v.a. €9,95
  • Veilig winkelen & Betalen
  • Eenvoudig aan te brengen
  • Retourneren binnen 30 dagen
  • Levering binnen 3 werkdagen

We begrijpen dat je veiligheid thuis en op de werkvloer van het grootste belang is, en daarom introduceren we ons nooduitgang raam met ladder veiligheidssticker. Dit product is ontworpen om jou en je dierbaren gemoedsrust te bieden in geval van noodsituaties.

De veiligheidssticker met duidelijke algemene illustraties is niet te missen in een geval van nood. Deze sticker fungeert als een visuele gids, zodat je onder stressvolle omstandigheden snel en effectief kunt handelen.

Afmetingen

Met beschikbaarheid in 4 verschillende maten past deze sticker perfect op iedere plek. Het is een geweldige manier om een duidelijke boodschap toe te voegen op elke plek in huis of op kantoor.

Eenvoudig aanbrengen

Deze sticker is super simpel om aan te brengen. Gewoon op een gladde, schone ondergrond drukken, gladstrijken en voilà! Deze sticker kun je aanbrengen op alle vlakke ondergronden zoals meubels, muren, deuren etc. Ook is de sticker gemakkelijk te verwijderen. Heb je onlangs je muur geverfd? Zorg dan dat je minimaal 5 weken wacht voordat je de sticker aanbrengt. Wanneer de muur droog is, zal de sticker optimaal kunnen hechten.

Bescherm jezelf en je geliefden met onze nooduitgang raam met ladder en veiligheidssticker. Jouw veiligheid is onze prioriteit!”

Lees meer

Plus- en minpunten

Waterproof en UV-bestendig
Volgens internationale norm ISO-7010 - E016
Eenvoudig aanbrengen
Geschikt voor alle vlakke ondergronden of ondergronden met lichte structuur (zoals renovlies of glasvezelbehang)
Niet te plaatsen op ruwe ondergronden zoals baksteen

Er zijn nog geen beoordelingen.