Sticker nooduitgang raam (ISO-7010, E017)

Vanaf 0.49

Totaal 0,49
  • Gratis verzending v.a. €9,95
  • Veilig winkelen & Betalen
  • Eenvoudig aan te brengen
  • Retourneren binnen 30 dagen
  • Levering binnen 3 werkdagen

Ben je op zoek naar een eenvoudige maar levensreddende oplossing voor je huis of kantoor? Onze nooduitgang raam veiligheidssticker is precies wat je nodig hebt! Met deze heldere en opvallende sticker maak je de weg naar veiligheid meteen duidelijk voor iedereen.

Afmetingen

Met beschikbaarheid in 4 verschillende maten past deze sticker perfect op iedere plek. Het is een geweldige manier om een duidelijke boodschap toe te voegen op elke plek in huis of op kantoor.

Eenvoudig aanbrengen

Deze sticker is super simpel om aan te brengen. Gewoon op een gladde, schone ondergrond drukken, gladstrijken en voilà! Deze sticker kun je aanbrengen op alle vlakke ondergronden zoals meubels, muren, deuren etc. Ook is de sticker gemakkelijk te verwijderen. Heb je onlangs je muur geverfd? Zorg dan dat je minimaal 5 weken wacht voordat je de sticker aanbrengt. Wanneer de muur droog is, zal de sticker optimaal kunnen hechten.

Of het nu gaat om een brand, aardbeving of een andere noodsituatie, onze sticker biedt gemoedsrust.

Bescherm jezelf, je familie en je collega’s met deze eenvoudige maar effectieve veiligheidsmaatregel. Investeer in gemoedsrust en kies voor de nooduitgang raam veiligheidssticker. Voor een kleine prijs kun je levens redden. Aarzel niet, plak er vandaag nog een op je ramen en zorg dat je altijd de weg naar veiligheid kent

Lees meer

Plus- en minpunten

Waterproof en UV-bestendig
Volgens internationale norm ISO-7010 - E017
Eenvoudig aanbrengen
Geschikt voor alle vlakke ondergronden of ondergronden met lichte structuur (zoals renovlies of glasvezelbehang)
Niet te plaatsen op ruwe ondergronden zoals baksteen

Er zijn nog geen beoordelingen.