Nooduitgang sticker, pijl naar rechts boven (ISO-7010, E006)

Vanaf 0.49

ISO-7010, E006 nooduitgang-sticker-groen-E005-veiligheidsstickers-pictiogrammen-boven
Totaal 0,49
  • Gratis verzending v.a. €9,95
  • Veilig winkelen & Betalen
  • Eenvoudig aan te brengen
  • Retourneren binnen 30 dagen
  • Levering binnen 3 werkdagen

Met onze Nooduitgang sticker met een opvallende pijl die naar rechtsboven wijst, zorg je voor duidelijke richting, zelfs in noodsituaties. Deze sticker is je betrouwbare metgezel om de weg naar veiligheid aan te geven. Of het nu in een drukke winkel, kantoor of een andere locatie is, deze sticker laat geen ruimte voor verwarring. De heldere pictogrammen en de duidelijke pijlaanwijzing begeleiden je rustig naar de juiste uitgang.

Afmetingen

Met beschikbaarheid in 4 verschillende maten past deze sticker perfect op iedere plek. Het is een geweldige manier om een duidelijke boodschap toe te voegen op elke plek in huis of op kantoor.

Eenvoudig aanbrengen

Deze sticker is super simpel om aan te brengen. Gewoon op een gladde, schone ondergrond drukken, gladstrijken en voilà! Deze sticker kun je aanbrengen op alle vlakke ondergronden zoals meubels, muren, deuren etc. Ook is de sticker gemakkelijk te verwijderen. Heb je onlangs je muur geverfd? Zorg dan dat je minimaal 5 weken wacht voordat je de sticker aanbrengt. Wanneer de muur droog is, zal de sticker optimaal kunnen hechten.

Blijf voorbereid en zorg dat iedereen in een oogopslag begrijpt waar ze heen moeten voor hun veiligheid. Met de Nooduitgang sticker met pijl naar rechtsboven, ben je klaar voor elke situatie die zich voordoet.

Lees meer

Plus- en minpunten

Waterproof en UV-bestendig
Volgens internationale norm ISO-7010 - E006
Eenvoudig aanbrengen
Geschikt voor alle vlakke ondergronden of ondergronden met lichte structuur (zoals renovlies of glasvezelbehang)
Contour gesneden, geen transparante randen
Niet te plaatsen op ondergronden met structuur (zoals spachtelputz of granol)

Er zijn nog geen beoordelingen.