Sticker nooduitgang linksom draaien om te openen (ISO-7010, E018)

Vanaf 0.49

Totaal 0,49
  • Gratis verzending v.a. €9,95
  • Veilig winkelen & Betalen
  • Eenvoudig aan te brengen
  • Retourneren binnen 30 dagen
  • Levering binnen 3 werkdagen

Ben jij op zoek naar een simpele, maar levensreddende oplossing voor noodsituaties in je huis, kantoor of bedrijf? Onze nooduitgang linksom draaien om te openen veiligheidssticker is jouw antwoord! Met deze duidelijke en opvallende sticker zorg je ervoor dat iedereen snel de juiste uitweg kan vinden wanneer het er echt toe doet.

Onze hoogwaardige sticker is speciaal ontworpen om je te helpen in geval van nood. Als je de sticker op een deur of raam plakt, laat hij zien dat je de deur naar links moet draaien om te openen. Dit kan van cruciaal belang zijn om snel te ontsnappen bij brand, rook of andere noodsituaties.

Afmetingen

Met beschikbaarheid in 4 verschillende maten past deze sticker perfect op iedere plek. Het is een geweldige manier om een duidelijke boodschap toe te voegen op elke plek in huis of op kantoor.

Eenvoudig aanbrengen

Deze sticker is super simpel om aan te brengen. Gewoon op een gladde, schone ondergrond drukken, gladstrijken en voilà! Deze sticker kun je aanbrengen op alle vlakke ondergronden zoals meubels, muren, deuren etc. Ook is de sticker gemakkelijk te verwijderen. Heb je onlangs je muur geverfd? Zorg dan dat je minimaal 5 weken wacht voordat je de sticker aanbrengt. Wanneer de muur droog is, zal de sticker optimaal kunnen hechten.

Bescherm jezelf, je dierbaren en je collega’s met deze eenvoudige, maar effectieve veiligheidsmaatregel. Met onze sticker kun je levens redden. Wacht niet langer en plak vandaag nog onze nooduitgang linksom draaien om te openen veiligheidssticker op elke deur en elk raam. Blijf veilig en voorbereid!

Lees meer

Plus- en minpunten

Waterproof en UV-bestendig
Volgens internationale norm ISO-7010 - E018
Eenvoudig aanbrengen
Geschikt voor alle vlakke ondergronden of ondergronden met lichte structuur (zoals renovlies of glasvezelbehang)
Niet te plaatsen op ruwe ondergronden zoals baksteen

Er zijn nog geen beoordelingen.