Sticker nooduitgang invaliden (ISO-7010, E030)

Vanaf 0.49

Sticker-nooduitgang-invaliden-(ISO-7010,-E030)
Totaal 0,49
  • Gratis verzending v.a. €9,95
  • Veilig winkelen & Betalen
  • Eenvoudig aan te brengen
  • Retourneren binnen 30 dagen
  • Levering binnen 3 werkdagen

Ben je op zoek naar een eenvoudige en effectieve manier om de veiligheid van iedereen in jouw pand te waarborgen? Onze Nooduitgang Invaliden Veiligheidssticker is precies wat je nodig hebt!

Deze sticker is speciaal ontworpen om de toegankelijkheid en veiligheid van nooduitgangen voor mindervaliden te verbeteren. Met een duidelijk herkenbaar ontwerp en heldere kleuren, wijst deze sticker de weg naar de nooduitgang en zorgt ervoor dat iedereen, ongeacht hun mobiliteitsniveau, snel en veilig het gebouw kan verlaten tijdens noodsituaties.

Onze stickers zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal dat duurzaam is en bestand is tegen vervaging, zodat ze lang meegaan en altijd zichtbaar blijven, zelfs bij dagelijks gebruik. Bovendien zijn ze aan te brengen op deuren, muren of andere oppervlakken, waardoor je snel en gemakkelijk de veiligheid van je pand kunt verbeteren.

Afmetingen

Met beschikbaarheid in 4 verschillende maten past deze sticker perfect op iedere plek. Het is een geweldige manier om een duidelijke boodschap toe te voegen op elke plek in huis of op kantoor.

Eenvoudig aanbrengen

Deze sticker is super simpel om aan te brengen. Gewoon op een gladde, schone ondergrond drukken, gladstrijken en voilà! Deze sticker kun je aanbrengen op alle vlakke ondergronden zoals meubels, muren, deuren etc. Ook is de sticker gemakkelijk te verwijderen. Heb je onlangs je muur geverfd? Zorg dan dat je minimaal 5 weken wacht voordat je de sticker aanbrengt. Wanneer de muur droog is, zal de sticker optimaal kunnen hechten.

Kies voor de Nooduitgang Invaliden Veiligheidssticker en draag bij aan een toegankelijke en veilige omgeving voor iedereen. Bescherm levens en zorg ervoor dat nooduitgangen altijd voor iedereen bereikbaar zijn. Bestel vandaag nog en maak je pand nog veiliger en gastvrijer voor iedereen! Je veiligheid staat voorop!

Lees meer

Plus- en minpunten

Waterproof en UV-bestendig
Volgens internationale norm ISO-7010 - E030
Eenvoudig aanbrengen
Geschikt voor alle vlakke ondergronden of ondergronden met lichte structuur (zoals renovlies of glasvezelbehang)
Niet te plaatsen op ruwe ondergronden zoals baksteen

Er zijn nog geen beoordelingen.