Sticker noodsignalen (ISO-7010, E048)

Vanaf 0.49

Totaal 0,49
  • Gratis verzending v.a. €9,95
  • Veilig winkelen & Betalen
  • Eenvoudig aan te brengen
  • Retourneren binnen 30 dagen
  • Levering binnen 3 werkdagen

Heb je je ooit afgevraagd hoe je snel hulp kunt oproepen in geval van nood? Onze “Noodsignalen” veiligheidssticker is hier om je te helpen! Deze kleine, maar krachtige sticker is een absolute must-have voor elke veiligheidsbewuste persoon.

Deze sticker met een pictogram van noodsignalen is geschikt voor alle vlakke ondergronden zoals deuren, ramen, metalen, muren en ondergronden met een lichte structuur. De sticker wordt gemaakt van een hoge kwaliteit vinyl met een laminaat laag erover heen. Hierdoor is de sticker bestendig tegen zonlicht en water en blijft de sticker jarenlang plakken!

Afmetingen

Met beschikbaarheid in 4 verschillende maten past deze sticker perfect op iedere plek. Het is een geweldige manier om een duidelijke boodschap toe te voegen op elke plek in huis of op kantoor.

Eenvoudig aanbrengen

Deze sticker is super simpel om aan te brengen. Gewoon op een gladde, schone ondergrond drukken, gladstrijken en voilà! Ook is de sticker gemakkelijk te verwijderen. Heb je onlangs je muur geverfd? Zorg dan dat je minimaal 5 weken wacht voordat je de sticker aanbrengt. Wanneer de muur droog is, zal de sticker optimaal kunnen hechten.

Bescherm jezelf, je familie en je collega’s met onze “Noodsignalen” veiligheidssticker. Het is een kleine investering voor gemoedsrust in noodgevallen. Bestel vandaag nog en zorg ervoor dat je altijd de hulp krijgt die je nodig hebt wanneer het er echt toe doet!”

Lees meer

Plus- en minpunten

Waterproof en UV-bestendig
Volgens internationale norm ISO-7010 - E048
Eenvoudig aanbrengen
Geschikt voor alle vlakke ondergronden of ondergronden met lichte structuur (zoals renovlies of glasvezelbehang)
Niet te plaatsen op ruwe ondergronden zoals baksteen

Er zijn nog geen beoordelingen.