Sticker noodradiobaken EPIBR (ISO-7010, E052)

Vanaf 0.49

Totaal 0,49
  • Gratis verzending v.a. €9,95
  • Veilig winkelen & Betalen
  • Eenvoudig aan te brengen
  • Retourneren binnen 30 dagen
  • Levering binnen 3 werkdagen

Ben je op zoek naar een eenvoudige maar effectieve manier om de veiligheid op zee te waarborgen? Ons “noodradiobaken EPIRB (ISO-7010, E052)” veiligheidssticker is de perfecte aanvulling op jouw maritieme uitrusting.

Met deze sticker geef je duidelijk aan waar het noodradiobaken zich bevindt, waardoor de kans op snelle redding in noodsituaties aanzienlijk wordt vergroot. Het voldoet aan de ISO-7010 norm (symbool E052) voor internationale herkenning en veiligheid.

Deze sticker is eenvoudig aan te brengen op je vaartuig, reddingsboot of aanverwante apparatuur. Het is gemaakt van hoogwaardig, duurzaam materiaal dat bestand is tegen zware weersomstandigheden en de ruige omgeving van de zee.

Afmetingen

Met beschikbaarheid in 4 verschillende maten past deze sticker perfect op iedere plek. Het is een geweldige manier om een duidelijke boodschap toe te voegen op elke plek in huis of op kantoor.

Eenvoudig aanbrengen

Deze sticker is super simpel om aan te brengen. Gewoon op een gladde, schone ondergrond drukken, gladstrijken en voilà! Deze sticker kun je aanbrengen op alle vlakke ondergronden zoals meubels, muren, deuren etc. Ook is de sticker gemakkelijk te verwijderen. Heb je onlangs je muur geverfd? Zorg dan dat je minimaal 5 weken wacht voordat je de sticker aanbrengt. Wanneer de muur droog is, zal de sticker optimaal kunnen hechten.

Met onze “noodradiobaken EPIRB (ISO-7010, E052)” veiligheidssticker toon je niet alleen verantwoordelijkheid voor de veiligheid van je bemanning en schip, maar je voldoet ook aan de internationale veiligheidsnormen. Bestel vandaag nog en zorg ervoor dat je altijd goed voorbereid bent op noodsituaties op het water. Veiligheid gaat boven alles!

Lees meer

Plus- en minpunten

Waterproof en UV-bestendig
Volgens internationale norm ISO-7010 - E052
Eenvoudig aanbrengen
Geschikt voor alle vlakke ondergronden of ondergronden met lichte structuur (zoals renovlies of glasvezelbehang)
Niet te plaatsen op ruwe ondergronden zoals baksteen

Er zijn nog geen beoordelingen.