Sticker deur schuift naar rechts (ISO-7010, E033)

Vanaf 0.49

Totaal 0,49
  • Gratis verzending v.a. €9,95
  • Veilig winkelen & Betalen
  • Eenvoudig aan te brengen
  • Retourneren binnen 30 dagen
  • Levering binnen 3 werkdagen

Veiligheid gaat altijd voor, en met onze ‘Deur Schuift naar Rechts’ veiligheidssticker, zorgen we ervoor dat je snel en effectief kunt handelen tijdens noodsituaties. Deze sticker is ontworpen om levens te redden door duidelijke instructies te bieden aan evacuerende personen over hoe ze een deur moeten openen wanneer elke seconde telt.

Onze sticker is gemaakt van hoogwaardig, duurzaam materiaal dat bestand is tegen slijtage en weersinvloeden, zodat het altijd goed zichtbaar blijft, zelfs onder uitdagende omstandigheden. Het heldere, opvallende ontwerp met de pijl die naar rechts wijst, is gemakkelijk te begrijpen, zelfs in stressvolle situaties.

Afmetingen

Met beschikbaarheid in 4 verschillende maten past deze sticker perfect op iedere plek. Het is een geweldige manier om een duidelijke boodschap toe te voegen op elke plek in huis of op kantoor.

Eenvoudig aanbrengen

Deze sticker is super simpel om aan te brengen. Gewoon op een gladde, schone ondergrond drukken, gladstrijken en voilà! Deze sticker kun je aanbrengen op alle vlakke ondergronden zoals meubels, muren, deuren etc. Ook is de sticker gemakkelijk te verwijderen. Heb je onlangs je muur geverfd? Zorg dan dat je minimaal 5 weken wacht voordat je de sticker aanbrengt. Wanneer de muur droog is, zal de sticker optimaal kunnen hechten.

Met deze sticker in huis of op kantoor, bied je gemoedsrust aan jezelf en anderen, wetende dat er altijd een duidelijke weg naar veiligheid is.

Investeer in je gemoedsrust en de veiligheid van je gemeenschap met onze ‘Deur Schuift naar Rechts’ veiligheidssticker. Het is een kleine stap met een grote impact tijdens noodsituaties.

Lees meer

Plus- en minpunten

Waterproof en UV-bestendig
Volgens internationale norm ISO-7010 - E033
Eenvoudig aanbrengen
Geschikt voor alle vlakke ondergronden of ondergronden met lichte structuur (zoals renovlies of glasvezelbehang)
Niet te plaatsen op ruwe ondergronden zoals baksteen

Er zijn nog geen beoordelingen.