Blog

Leuke ideeen om enveloppen te versieren voor jouw webshop

Als webshop is het belangrijk om op te vallen en een persoonlijke touch toe te voegen aan de producten die je verkoopt. Hiermee creëer je een binding met je klanten en zullen ze je naam sneller  onthouden. Enveloppen zijn een belangrijk onderdeel van het verzenden van producten, dus waarom zou je deze niet ook personaliseren en versieren? Hier zijn enkele ideeën om je te helpen je enveloppen als webshop te versieren. De meest bekende sluitstickers zijn wel de bedankt voor je bestelling stickers

 

  1. Gebruik aangepaste stempels Een geweldige manier om je enveloppen te personaliseren is door aangepaste stempels te gebruiken. Met een stempel met je logo of bedrijfsnaam kun je de enveloppen stijlvol en herkenbaar maken. Je kunt ook stempels laten maken met aangepaste ontwerpen die passen bij het thema van je webshop, zoals bloemen voor een boeket bloemen webshop.
  2. Een andere manier om je enveloppen te personaliseren is door een gepersonaliseerde sticker of een sluitsticker toe te voegen. Met een sticker van jouw logo of bedrijfsnaam kun je de enveloppen snel en gemakkelijk personaliseren. Zorg ervoor dat de stickers van goede kwaliteit zijn en niet gemakkelijk loslaten tijdens het verzenden.
  3. Kies voor een opvallende kleur. Een opvallende kleur voor je enveloppen kan een geweldige manier zijn om op te vallen. Kies een kleur die past bij het thema van je webshop of een kleur die opvalt tussen de post. Het toevoegen van een opvallende kleur aan je enveloppen kan een leuke en eenvoudige manier zijn om je webshop te onderscheiden van andere webshops.
  4. Voeg een persoonlijk tintje toe. Het toevoegen van een persoonlijk tintje aan je enveloppen kan een leuke manier zijn om je klanten het gevoel te geven dat ze iets speciaals ontvangen. Een handgeschreven briefje of een persoonlijk berichtje kunnen een grote impact hebben. Het kan ook een geweldige manier zijn om je klanten te bedanken voor hun aankoop en hen aan te moedigen om terug te komen voor meer.
  5. Maak gebruik van washi-tape. Washi-tape is een geweldige manier om kleur en patroon toe te voegen aan je enveloppen. Kies washi-tape die past bij het thema van je webshop en gebruik het om de randen van de enveloppen te versieren of om een patroon te maken. Het toevoegen van washi-tape kan een leuke en gemakkelijke manier zijn om je enveloppen te versieren.
  6. Gebruik kraftpapier enveloppen, kraftpapier enveloppen zijn een geweldige optie voor webshops die een rustieke of natuurlijke uitstraling willen creëren. Deze enveloppen zijn gemaakt van gerecycled papier en hebben een natuurlijke uitstraling. Je kunt kraftpapier enveloppen personaliseren met aangepaste stempels, stickers of washi-tape.
  7. Een leuke manier om je klanten te verrassen is door een klein cadeautje toe te voegen aan de envelop. Dit kan een kortingscode zijn voor hun volgende aankoop. Of een test geurtje als je bijvoorbeeld een webshop in parfum hebt.
23 februari 2023