Vuur, open vlam en roken verboden sticker

Vanaf 1.90

vuur-open-vlam-en-roken-verboden-sticker-deursticker-verbodsstickervuur-open-vlame-roken-verboden-sticker-verbodssticker
Totaal 1,90
  • Gratis verzending v.a. €9,95
  • Veilig winkelen & Betalen
  • Eenvoudig aan te brengen
  • Retourneren binnen 30 dagen
  • Levering binnen 3 werkdagen

Met deze speciale “Vuur, Open Vlam en Roken Verboden” sticker kun je gemakkelijk en effectief waarschuwen voor gevaarlijke situaties. Bescherm de veiligheid van iedereen in jouw ruimte door duidelijk aan te geven dat vuur, open vlammen en roken niet zijn toegestaan. Of het nu gaat om een kantoor, winkel, restaurant of andere locatie, deze sticker is jouw bondgenoot in veiligheid.

Met een opvallend ontwerp en levendige kleuren valt de sticker direct op en trekt zo de aandacht van iedereen die in de buurt komt. Het minimalistische ontwerp met de boodschap “Vuur, Open Vlam en Roken Verboden” is zowel duidelijk als begrijpelijk.

Afmetingen

Met beschikbaarheid in 3 verschillende maten past deze sticker perfect op iedere plek. Het is een geweldige manier om een duidelijke boodschap toe te voegen op elke plek in huis of op kantoor.

Eenvoudig aanbrengen

Deze sticker is super simpel om aan te brengen. Gewoon op een gladde, schone ondergrond drukken, gladstrijken en voilà! Deze sticker kun je aanbrengen op alle vlakke ondergronden zoals meubels, muren, deuren etc. Ook is de sticker gemakkelijk te verwijderen. Heb je onlangs je muur geverfd? Zorg dan dat je minimaal 5 weken wacht voordat je de sticker aanbrengt. Wanneer de muur droog is, zal de sticker optimaal kunnen hechten.

Kies voor deze sticker om een veilige en bewustwordingsgerichte omgeving te creëren waarin iedereen zich op zijn gemak kan voelen, wetende dat de risico’s van vuur en roken serieus worden genomen. Bescherm levens en eigendommen met deze vriendelijke herinnering: “Hier houden we het veilig en vlamvrij – dank je voor je medewerking!”

Lees meer

Plus- en minpunten

Geschikt voor alle vlakke ondergronden of ondergronden met lichte structuur (zoals renovlies of glasvezelbehang)
Waterproof en UV-bestendig
Contour gesneden, geen transparante randen
Eenvoudig aanbrengen
Niet te plaatsen op ondergronden met structuur (zoals spachtelputz of granol)
Edwin de Vries

Prima je krijgt wat je besteld

Khaled Alraeeini

Heel goed