Verboden te roken sticker

Vanaf 0.49

verboden-te-roken-sticker-no-smoking-inside-verbodssticker-rood-zwart-sigaret-e-sigaret
Totaal 0,49
  • Gratis verzending v.a. €9,95
  • Veilig winkelen & Betalen
  • Eenvoudig aan te brengen
  • Retourneren binnen 30 dagen
  • Levering binnen 3 werkdagen

Maak kennis met onze Sticker Verboden te Roken! met deze sticker ben je op de juiste weg om een rookvrije omgeving te creëren die voor iedereen prettig is. Deze levendige en duidelijke sticker is jouw partner in het handhaven van een gezonde atmosfeer. Met het opvallende ontwerp en het universele symbool voor rookverbod maakt de sticker een onmiskenbare boodschap over dat roken hier geen plaats heeft.

Afmetingen

Met beschikbaarheid in 4 verschillende maten past deze sticker perfect op iedere plek. Het is een geweldige manier om een duidelijke boodschap toe te voegen op elke plek in huis of op kantoor.

Eenvoudig aanbrengen

Deze sticker is super simpel om aan te brengen. Gewoon op een gladde, schone ondergrond drukken, gladstrijken en voilà! Deze sticker kun je aanbrengen op alle vlakke ondergronden zoals meubels, muren, deuren etc. Ook is de sticker gemakkelijk te verwijderen. Heb je onlangs je muur geverfd? Zorg dan dat je minimaal 5 weken wacht voordat je de sticker aanbrengt. Wanneer de muur droog is, zal de sticker optimaal kunnen hechten.

Deze weerbestendige sticker is perfect voor gebruik binnen én buiten. Plak het op deuren, ramen, muren of andere oppervlakken om bezoekers en voorbijgangers te herinneren aan het rookverbod. Of je nu een bedrijf, een openbare ruimte of een huiselijke omgeving hebt, deze sticker is een effectieve manier om een rookvrije ruimte te bevorderen.

Met onze “Sticker Verboden te Roken” neem je een simpele maar krachtige stap in de richting van een gezondere en frissere omgeving voor iedereen. Kies voor duidelijkheid, kies voor gezondheid – plak deze sticker en zeg vaarwel tegen roken op jouw terrein!

Lees meer

Plus- en minpunten

Waterproof en UV-bestendig
Contour gesneden, geen transparante randen
Eenvoudig aanbrengen
Geschikt voor alle vlakke ondergronden of ondergronden met lichte structuur (zoals renovlies of glasvezelbehang)
Niet te plaatsen op ondergronden met structuur (zoals spachtelputz of granol)
Karel Rutten

Uitstekend

Tamara Ackermans

Goede kwaliteit

Ellen de Bruijn

Mooie grootte en duidelijke afbeelding

Ben Lodeweges

Ziet er goed uit.

B Swijnenburg

Top werkt goed

Danny Fredrix

Kleur niet mooi rood en de tekening was niet strak kwam bij mij over of deze vergroot was. Hij was niet zoals op de bovenstaande afbeelding

Jan

Goed en duidelijk

PBH Kruip

Bestelling werd de volgende ochtend al correct afgeleverd

Pierre Peeters

Goed duidelijk

Z Huisjes

klein maar fijn