Voordeelset Geen collecte & Nee Nee sticker

1.75

voordeelset bol geen collecte nee nee sticker verkopers of geloofsovertuigers jehova’s aan de deur geen reclame drukwerk huis aan huis
Totaal 1,75
  • Gratis verzending v.a. €9,95
  • Veilig winkelen & Betalen
  • Eenvoudig aan te brengen
  • Retourneren binnen 30 dagen
  • Levering binnen 3 werkdagen

Heb je genoeg van die vervelende collectanten die altijd aan je deur staan? Of ben je helemaal klaar met die eindeloze stapel reclamefolders die je brievenbus overrompelt? Dan hebben wij de oplossing voor je: de Voordeelset Geen collecte & Nee Nee sticker!

Met deze te gekke voordeelset hoef je je nooit meer zorgen te maken over ongewenste bezoekers of ongewenst papierwerk. De Geen collecte sticker is als een duidelijk signaal voor die opdringerige collectanten dat je geen interesse hebt in hun praatjes en collectebussen. Ze zullen je huis voortaan mooi voorbijlopen.

En weet je wat net zo geweldig is? De Nee Nee sticker! Geen stapels papier meer die je moet doorspitten of in de prullenbak moet gooien.

Deze voordeelset bevat beide stickers, zodat je meteen beide problemen kunt aanpakken. Ze zijn supermakkelijk aan te brengen op je voordeur of brievenbus, zonder gedoe. Gewoon even plakken en je bent good to go!

Eigenschappen Voordeelset Geen collecte & Nee Nee sticker

  • – 5 cm breed bij 8 cm hoog en 15cm breed bij 3cm hoog
  • – UV- en waterproof

Dus, waar wacht je nog op? Bestel vandaag nog de Voordeelset Geen collecte & Nee Nee sticker en geniet van een leven zonder collectanten en ongewenste reclame. Het is de ideale manier om je privacy te beschermen en jezelf wat gemoedsrust te gunnen. Let op: resultaten kunnen variëren, maar het gevoel van voldoening is gegarandeerd!

Goedkoop, gemakkelijk en effectief – dat is waar deze voordeelset voor staat. Bestel nu en zeg vaarwel tegen die irritaties!

Lees meer

Plus- en minpunten

Water en UV-proof
Geschikt voor alle vlakke ondergronden
Ali Akgun

Ben er erg blij mee

Karel Rutten

Uitstekend

Nadine Peverelli

Goede kwaliteit Previes wat ik besteld had

Tessa Steenbrink

Goed product

M van Gemert

Perfect, mooie en duidelijke stickers voor een lage prijs!

R.J.W. Allers

Groot genoeg en plakt goed

M Van Putten

Goed, precies wat ik besteld had

Iris Wolber-brink

Goed product makkelijk te bevestigen

Lieke

Snelle levering, lage prijs en goede kwaliteit.

Robert Haagen

Mooie functionele sticker. Niet duur en snel geleverd.