Verboden toegang voor onbevoegden sticker

Vanaf 1.90

toegang-verboden-voor-onbevoegden-deursticker-sticker-geen-verbodsstickers
Totaal 1,90
  • Gratis verzending v.a. €9,95
  • Veilig winkelen & Betalen
  • Eenvoudig aan te brengen
  • Retourneren binnen 30 dagen
  • Levering binnen 3 werkdagen

Bescherm je eigendommen effectief met onze “Verboden toegang voor onbevoegden” sticker. Deze sticker is ontworpen om duidelijk en direct aan te geven dat onbevoegde personen geen toegang hebben. Met opvallende kleuren en tekst wordt een krachtige boodschap overgebracht die potentiële indringers afschrikt.

Onze stickers zijn gemaakt van duurzaam materiaal dat bestand is tegen verschillende weersomstandigheden, waardoor ze zowel binnen als buiten gebruikt kunnen worden. Of het nu gaat om een bedrijfspand, magazijn, privéterrein of een ander type locatie, deze sticker is een eenvoudige en kosteneffectieve manier om de veiligheid te verhogen.

Afmetingen

Met beschikbaarheid in 7 verschillende maten past deze sticker perfect op iedere plek. Het is een geweldige manier om een duidelijke boodschap toe te voegen op elke plek in huis of op kantoor.

Eenvoudig aanbrengen

Deze sticker is super simpel om aan te brengen. Gewoon op een gladde, schone ondergrond drukken, gladstrijken en voilà! verschillende oppervlakken, zoals deuren, ramen, hekken en muren. Ook is de sticker gemakkelijk te verwijderen. Heb je onlangs je muur geverfd? Zorg dan dat je minimaal 5 weken wacht voordat je de sticker aanbrengt. Wanneer de muur droog is, zal de sticker optimaal kunnen hechten.

Kies voor gemoedsrust en bescherming door deze sticker te gebruiken als een visuele herinnering dat onbevoegde toegang niet wordt getolereerd.

Lees meer

Plus- en minpunten

Geschikt voor alle vlakke ondergronden of ondergronden met lichte structuur (zoals renovlies of glasvezelbehang)
Waterproof en UV-bestendig
Contour gesneden, geen transparante randen
Eenvoudig aanbrengen
Niet te plaatsen op ondergronden met structuur (zoals spachtelputz of granol)
Gerda Janze

Prima klein formaat. Valt toch op maar is niet schreeuwerig.

Gert Meijdam

Goede duidelijke teksten

Mellanie Bredewoud

Mooie stevige goed plakkende sticker