Verboden te parkeren sticker

Vanaf 0.49

verboden-te-parkeren-verbodssticker-no-parking
Totaal 0,49
  • Gratis verzending v.a. €9,95
  • Veilig winkelen & Betalen
  • Eenvoudig aan te brengen
  • Retourneren binnen 30 dagen
  • Levering binnen 3 werkdagen

Heb je genoeg van ongewenste geparkeerde auto’s die een plek bezetten? Onze “Verboden te parkeren” sticker is dé oplossing die je nodig hebt! Met levendige kleuren laat deze sticker geen ruimte voor verwarring. Plak hem op je oprit, in je privégebied of waar je maar wilt, en geef een duidelijke boodschap zonder woorden. Deze weerbestendige sticker blijft stevig zitten en is gemaakt om lang mee te gaan.

Afmetingen

Met beschikbaarheid in 4 verschillende maten past deze sticker perfect op iedere plek. Het is een geweldige manier om een duidelijke boodschap toe te voegen op elke plek in huis of op kantoor.

Eenvoudig aanbrengen

Deze sticker is super simpel om aan te brengen. Gewoon op een gladde, schone ondergrond drukken, gladstrijken en voilà! Deze sticker kun je aanbrengen op alle vlakke ondergronden zoals meubels, muren, deuren etc. Ook is de sticker gemakkelijk te verwijderen. Heb je onlangs je muur geverfd? Zorg dan dat je minimaal 5 weken wacht voordat je de sticker aanbrengt. Wanneer de muur droog is, zal de sticker optimaal kunnen hechten.

behoudt je ruimte op een vriendelijke en effectieve manier. Voorkomen is beter dan slepen, en met deze sticker hoef je je nooit meer zorgen te maken over verkeerd geparkeerde voertuigen. Maak je omgeving duidelijk en behoud de orde.

Lees meer

Plus- en minpunten

Geschikt voor binnen en buiten
Eenvoudig aanbrengen
Geschikt voor alle vlakke ondergronden of ondergronden met lichte structuur (zoals renovlies of glasvezelbehang)
Contour gesneden, geen transparante randen
Niet te plaatsen op ondergronden met structuur (zoals spachtelputz of granol)
shaun MITCHELL

Ruime keus te maken in formaat