Verboden te rennen sticker

Vanaf 0.49

verboden-te-rennen-stickers-raam-deur-verbodsstickersverboden-te-rennen-stickers
Totaal 0,49
  • Gratis verzending v.a. €9,95
  • Veilig winkelen & Betalen
  • Eenvoudig aan te brengen
  • Retourneren binnen 30 dagen
  • Levering binnen 3 werkdagen

Met de Verboden te rennen sticker hou je het veilig. Deze opvallende sticker is ontworpen om duidelijk aan te geven waar rennen geen goed idee is. Of het nu gaat om drukke gangen, rustige musea of nette wachtruimtes, deze sticker herinnert iedereen eraan om een rustiger tempo aan te houden. Met zijn sterke kleefkracht blijft hij stevig op allerlei oppervlakken zitten, of het nu muren, deuren of borden zijn. De gestileerde illustratie maakt de boodschap moeilijk te missen.

Afmetingen

Met beschikbaarheid in 4 verschillende maten past deze sticker perfect op iedere plek. Het is een geweldige manier om een duidelijke boodschap toe te voegen op elke plek in huis of op kantoor.

Eenvoudig aanbrengen

Deze sticker is super simpel om aan te brengen. Gewoon op een gladde, schone ondergrond drukken, gladstrijken en voilà! Deze sticker kun je aanbrengen op alle vlakke ondergronden zoals meubels, muren, deuren etc. Ook is de sticker gemakkelijk te verwijderen. Heb je onlangs je muur geverfd? Zorg dan dat je minimaal 5 weken wacht voordat je de sticker aanbrengt. Wanneer de muur droog is, zal de sticker optimaal kunnen hechten.

Voorkom ongelukken, verminder de chaos en behoud een vredige omgeving met deze “Verboden te rennen” sticker. Een kleine stap om een grote impact te maken!

Lees meer

Plus- en minpunten

Geschikt voor binnen en buiten
Eenvoudig aanbrengen
Geschikt voor alle vlakke ondergronden of ondergronden met lichte structuur (zoals renovlies of glasvezelbehang)
Contour gesneden, geen transparante randen
Niet te plaatsen op ondergronden met structuur (zoals spachtelputz of granol)

Er zijn nog geen beoordelingen.