Sticker mobiele telefoon verboden

Vanaf 0.49

telefoon-mobiel-verboden-stickers-verbodsstickers-rood-raam-deurmobiele-telefoon-verboden-stickers-telefoon-raam-rood-wit-verbodsstickers
Totaal 0,49
  • Gratis verzending v.a. €9,95
  • Veilig winkelen & Betalen
  • Eenvoudig aan te brengen
  • Retourneren binnen 30 dagen
  • Levering binnen 3 werkdagen

Ben je op zoek naar een eenvoudige en effectieve manier om de mobiele telefoongebruikers in jouw ruimte bewust te maken van het beleid? Onze ‘Sticker Mobiele Telefoon Verboden’ is precies wat je nodig hebt. Met deze heldere en opvallende sticker kun je op een vriendelijke manier aangeven dat het gebruik van mobiele telefoons op die specifieke plek niet is toegestaan. Of het nu gaat om vergaderruimtes, studiezalen, restaurants of andere locaties waar concentratie en interactie belangrijk zijn, deze sticker doet het werk voor je.

Afmetingen

Met beschikbaarheid in 4 verschillende maten past deze sticker perfect op iedere plek. Het is een geweldige manier om een duidelijke boodschap toe te voegen op elke plek in huis of op kantoor.

Eenvoudig aanbrengen

Deze sticker is super simpel om aan te brengen. Gewoon op een gladde, schone ondergrond drukken, gladstrijken en voilà! Deze sticker kun je aanbrengen op alle vlakke ondergronden zoals meubels, muren, deuren etc. Ook is de sticker gemakkelijk te verwijderen. Heb je onlangs je muur geverfd? Zorg dan dat je minimaal 5 weken wacht voordat je de sticker aanbrengt. Wanneer de muur droog is, zal de sticker optimaal kunnen hechten.

Het opvallende ontwerp en de duidelijke boodschap zorgen ervoor dat iedereen begrijpt dat het tijd is om even afstand te nemen van hun mobiele apparaten. Creëer een omgeving waarin mensen zich kunnen concentreren, interactie kunnen hebben en aanwezig kunnen zijn zonder de afleiding van constante telefoonmeldingen. Kies voor de ‘Sticker Mobiele Telefoon Verboden’ en help een cultuur van bewust telefoongebruik te bevorderen.

Lees meer

Plus- en minpunten

Geschikt voor binnen en buiten
Eenvoudig aanbrengen
Geschikt voor alle vlakke ondergronden of ondergronden met lichte structuur (zoals renovlies of glasvezelbehang)
Contour gesneden, geen transparante randen
Niet te plaatsen op ondergronden met structuur (zoals spachtelputz of granol)
Ture Eijsbouts

De stickers plakken goed, maar een breekslit was wel wenselijk geweest.

Monique Rosenboom

Moet afwachten of het werkt.

Peter van den Maagdenberg

Ziet er prima uit!