Sticker “Eten en drinken verboden” P022 – ISO 7010

Vanaf 0.49

Totaal 0,49
  • Gratis verzending v.a. €9,95
  • Veilig winkelen & Betalen
  • Eenvoudig aan te brengen
  • Retourneren binnen 30 dagen
  • Levering binnen 3 werkdagen

Maak kennis met onze “Eten en Drinken Verboden” sticker. Deze sticker is de ultieme oplossing om duidelijkheid te scheppen in elke ruimte waar eten en drinken niet gewenst zijn. Of je nu een café, bibliotheek, museum of kantoor hebt, onze sticker maakt het een fluitje van een cent om de regels te communiceren zonder gedoe.

Met een duidelijk ontwerp en opvallende, heldere kleuren, trekt deze sticker onmiddellijk de aandacht van iedereen die binnenkomt. De hoogwaardige materialen zorgen ervoor dat de sticker lang meegaat en bestand is tegen dagelijkse slijtage.

Afmetingen

Met beschikbaarheid in 4 verschillende maten past deze sticker perfect op iedere plek. Het is een geweldige manier om een duidelijke boodschap toe te voegen op elke plek in huis of op kantoor.

Eenvoudig aanbrengen

Deze sticker is super simpel om aan te brengen. Gewoon op een gladde, schone ondergrond drukken, gladstrijken en voilà! Deze sticker kun je aanbrengen op alle vlakke ondergronden zoals meubels, muren, deuren etc. Ook is de sticker gemakkelijk te verwijderen. Heb je onlangs je muur geverfd? Zorg dan dat je minimaal 5 weken wacht voordat je de sticker aanbrengt. Wanneer de muur droog is, zal de sticker optimaal kunnen hechten.

Met onze “Eten en Drinken Verboden” sticker kun je vriendelijk maar resoluut aangeven wat de regels zijn. Creëer een nette en georganiseerde omgeving waarin iedereen zich bewust is van de gedragsrichtlijnen. Bestel vandaag nog en maak van eten en drinken verboden een duidelijke boodschap!

Lees meer

Plus- en minpunten

Geschikt voor binnen en buiten
Eenvoudig aanbrengen
Geschikt voor alle vlakke ondergronden of ondergronden met lichte structuur (zoals renovlies of glasvezelbehang)
Contour gesneden, geen transparante randen
Niet te plaatsen op ondergronden met structuur (zoals spachtelputz of granol)
Quin

Mooie kwaliteit sticker

Jenny van t Hof

Prima product

Mascha van den Hout

Goede kwaliteit, helemaal naar tevredenheid.

Marco Schouten

Het is precies wat ik bedoelde en een snelle levering

Ron Alberts

Voldoet aan verwachting