Drugs verboden sticker

Vanaf 0.49

Totaal 0,49
  • Gratis verzending v.a. €9,95
  • Veilig winkelen & Betalen
  • Eenvoudig aan te brengen
  • Retourneren binnen 30 dagen
  • Levering binnen 3 werkdagen

Met de Drugs Verboden sticker blijf jij in controle. Deze sticker is de oplossing om een duidelijke boodschap te communiceren: geen drugs toegestaan. Plak deze op deuren, muren, ramen, of andere plekken waar je wilt benadrukken dat drugsgebruik niet getolereerd wordt.

Met levendige kleuren en een opvallend ontwerp is deze sticker niet te missen. Of je nu een ouder, een huiseigenaar, of een bedrijfsmanager bent, deze sticker helpt je een veilige omgeving te creëren voor iedereen. Hij is gemaakt van duurzaam materiaal dat lang meegaat en bestand is tegen verschillende weersomstandigheden, zowel binnen als buiten.

Afmetingen

Met beschikbaarheid in 4 verschillende maten past deze sticker perfect op iedere plek. Het is een geweldige manier om een duidelijke boodschap toe te voegen op elke plek in huis of op kantoor.

Eenvoudig aanbrengen

Deze sticker is super simpel om aan te brengen. Gewoon op een gladde, schone ondergrond drukken, gladstrijken en voilà! Deze sticker kun je aanbrengen op alle vlakke ondergronden zoals meubels, muren, deuren etc. Ook is de sticker gemakkelijk te verwijderen. Heb je onlangs je muur geverfd? Zorg dan dat je minimaal 5 weken wacht voordat je de sticker aanbrengt. Wanneer de muur droog is, zal de sticker optimaal kunnen hechten.

Bescherm je ruimtes en geef een duidelijk signaal dat drugs bij jou geen plek hebben. Kies voor de “Drugs Verboden” sticker en maak een krachtig statement voor een gezonde en veilige omgeving. Jouw keuze, jouw controle. Plak ‘m en maak het verschil!

Lees meer

Plus- en minpunten

Geschikt voor binnen en buiten
Eenvoudig aanbrengen
Geschikt voor alle vlakke ondergronden of ondergronden met lichte structuur (zoals renovlies of glasvezelbehang)
Contour gesneden, geen transparante randen
Niet te plaatsen op ondergronden met structuur (zoals spachtelputz of granol)
TJC de Puijker

Duidelijke informatie , ook op de website en keurige levering.

IYC van der Horst

Goede duidelijke sticker Zal zeker z’n werk doen hier