Sticker zuurstofreanimator/oxygen resuscitator (ISO-7010, E028)

Vanaf 0.49

Sticker-zuurstofreanimator-oxygen-resuscitator-ISO-7010-E028-veiligheidsstickers-groen
Totaal 0,49
  • Gratis verzending v.a. €9,95
  • Veilig winkelen & Betalen
  • Eenvoudig aan te brengen
  • Retourneren binnen 30 dagen
  • Levering binnen 3 werkdagen

Als je ooit te maken hebt gehad met een noodsituatie waarbij een zuurstofreanimator levens heeft gered, dan begrijp je hoe cruciaal het is om snel en effectief te handelen. Onze zuurstofreanimator/oxygen resuscitator veiligheidssticker is een absolute must-have voor iedereen die betrokken is bij reanimatie. Deze sticker, ontworpen met duidelijkheid en eenvoud in gedachten, laat je in een oogwenk weten waar de zuurstofreanimator zich bevind.

De sticker is gemaakt van hoogwaardig, duurzaam materiaal en is eenvoudig aan te brengen op je zuurstofreanimator. Met deze sticker binnen handbereik ben je altijd voorbereid op het extreme.

Afmetingen

Met beschikbaarheid in 4 verschillende maten past deze sticker perfect op iedere plek. Het is een geweldige manier om een duidelijke boodschap toe te voegen op elke plek in huis of op kantoor.

Eenvoudig aanbrengen

Deze sticker is super simpel om aan te brengen. Gewoon op een gladde, schone ondergrond drukken, gladstrijken en voilà! Deze sticker kun je aanbrengen op alle vlakke ondergronden zoals meubels, muren, deuren etc. Ook is de sticker gemakkelijk te verwijderen. Heb je onlangs je muur geverfd? Zorg dan dat je minimaal 5 weken wacht voordat je de sticker aanbrengt. Wanneer de muur droog is, zal de sticker optimaal kunnen hechten.

Bescherm levens en vergroot je zelfvertrouwen in noodsituaties met onze zuurstofreanimator/oxygen resuscitator veiligheidssticker. Het is een kleine investering die een wereld van verschil kan maken wanneer elke seconde telt. Zorg ervoor dat je altijd goed voorbereid bent om levens te redden!

Lees meer

Plus- en minpunten

Waterproof en UV-bestendig
Volgens internationale norm ISO-7010 - E028
Eenvoudig aanbrengen
Geschikt voor alle vlakke ondergronden of ondergronden met lichte structuur (zoals renovlies of glasvezelbehang)
Niet te plaatsen op ruwe ondergronden zoals baksteen
Frank Van Dijke

Zeer goed product, plakt uitstekend.