Sticker drinkwater (ISO-7010, E015)

Vanaf 0.49

Totaal 0,49
  • Gratis verzending v.a. €9,95
  • Veilig winkelen & Betalen
  • Eenvoudig aan te brengen
  • Retourneren binnen 30 dagen
  • Levering binnen 3 werkdagen

Wil je er zeker van zijn dat je altijd schoon en veilig drinkwater hebt? Onze drinkwater veiligheidssticker is dé ultieme oplossing voor jou. Met deze sticker kun je met een gerust hart genieten van je watervoorziening, wetende dat het gezond en betrouwbaar is.

Deze handige sticker plak je eenvoudig op je waterbronnen, zoals kraan, waterfilter of drinkfles. Met zijn opvallende kleuren en herkenbare illustraties is de boodschap die de sticker je probeert te vertellen meteen duidelijk.

Afmetingen

Met beschikbaarheid in 4 verschillende maten past deze sticker perfect op iedere plek. Het is een geweldige manier om een duidelijke boodschap toe te voegen op elke plek in huis of op kantoor.

Eenvoudig aanbrengen

Deze sticker is super simpel om aan te brengen. Gewoon op een gladde, schone ondergrond drukken, gladstrijken en voilà! Deze sticker kun je aanbrengen op alle vlakke ondergronden zoals meubels, muren, deuren etc. Ook is de sticker gemakkelijk te verwijderen. Heb je onlangs je muur geverfd? Zorg dan dat je minimaal 5 weken wacht voordat je de sticker aanbrengt. Wanneer de muur droog is, zal de sticker optimaal kunnen hechten.

Wacht niet langer en maak drinkwaterzorgen verleden tijd met deze slimme veiligheidssticker. Eenvoudig, effectief en gemoedsrust voor jou en je dierbaren. Schoon drinkwater, altijd binnen handbereik!

Lees meer

Plus- en minpunten

Waterproof en UV-bestendig
Volgens internationale norm ISO-7010 - E015
Eenvoudig aanbrengen
Geschikt voor alle vlakke ondergronden of ondergronden met lichte structuur (zoals renovlies of glasvezelbehang)
Niet te plaatsen op ruwe ondergronden zoals baksteen
Carlo

Prima sticker!

Jan Pagen

Duidelijk en geeft aan wat het is.de

Odie

Mooi en duidelijk

Hans Thieme

Zeer tevreden!