Sticker oogdouche (ISO-7010, E011)

Vanaf 0.49

Totaal 0,49
  • Gratis verzending v.a. €9,95
  • Veilig winkelen & Betalen
  • Eenvoudig aan te brengen
  • Retourneren binnen 30 dagen
  • Levering binnen 3 werkdagen

Ben je bewust van het belang van veiligheid op je werkplek? Onze oogdouche veiligheidssticker is dé essentiële aanvulling voor jouw werkomgeving. Deze sticker, ontworpen met jou in gedachten, herinnert je eraan waar je snel de oogdouche kunt vinden in geval van nood.

Met onze sticker hoef je niet te aarzelen. Je weet meteen waar de oogdouche zich bevindt. De duidelijke en opvallende sticker wijst je meteen de weg.

Afmetingen

Met beschikbaarheid in 4 verschillende maten past deze sticker perfect op iedere plek. Het is een geweldige manier om een duidelijke boodschap toe te voegen op elke plek in huis of op kantoor.

Eenvoudig aanbrengen

Deze sticker is super simpel om aan te brengen. Gewoon op een gladde, schone ondergrond drukken, gladstrijken en voilà! Deze sticker kun je aanbrengen op alle vlakke ondergronden zoals meubels, muren, deuren etc. Ook is de sticker gemakkelijk te verwijderen. Heb je onlangs je muur geverfd? Zorg dan dat je minimaal 5 weken wacht voordat je de sticker aanbrengt. Wanneer de muur droog is, zal de sticker optimaal kunnen hechten.

Je veiligheid is onze prioriteit. Bescherm jezelf en je collega’s door deze oogdouche veiligheidssticker op strategische plekken te plaatsen. Of je nu in een laboratorium, een fabriek of een werkplaats bent, met deze sticker ben je voorbereid op mogelijke noodsituaties. Twijfel niet, zorg voor een veilige omgeving met deze eenvoudige, maar levensreddende toevoeging.

Lees meer

Plus- en minpunten

Waterproof en UV-bestendig
Volgens internationale norm ISO-7010 - E010
Eenvoudig aanbrengen
Geschikt voor alle vlakke ondergronden of ondergronden met lichte structuur (zoals renovlies of glasvezelbehang)
Niet te plaatsen op ruwe ondergronden zoals baksteen

Er zijn nog geen beoordelingen.