Sticker veiligheidsdouche (ISO-7010, E012)

Vanaf 0.49

veiligheidsdouche-ehbo-sticker-E012-eerste-hulp-bij-ongeval
Totaal 0,49
  • Gratis verzending v.a. €9,95
  • Veilig winkelen & Betalen
  • Eenvoudig aan te brengen
  • Retourneren binnen 30 dagen
  • Levering binnen 3 werkdagen

Wil jij de veiligheid op jouw werkplek verbeteren? Onze veiligheidsdouche sticker is speciaal ontworpen om jou en je collega’s te helpen. Met heldere kleuren en duidelijke instructies zorgt deze sticker ervoor dat iedereen snel weet hoe ze de veiligheidsdouche moeten gebruiken in geval van nood.

Afmetingen

Met beschikbaarheid in 4 verschillende maten past deze sticker perfect op iedere plek. Het is een geweldige manier om een duidelijke boodschap toe te voegen op elke plek in huis of op kantoor.

Eenvoudig aanbrengen

De sticker is eenvoudig aan te brengen op de juiste locatie bij de douche en blijft goed plakken, zelfs in vochtige omstandigheden. Hiermee wordt de drempel verlaagd om in noodsituaties snel en correct te handelen. Deze sticker kun je aanbrengen op alle vlakke ondergronden zoals meubels, muren, deuren etc. Ook is de sticker gemakkelijk te verwijderen. Heb je onlangs je muur geverfd? Zorg dan dat je minimaal 5 weken wacht voordat je de sticker aanbrengt. Wanneer de muur droog is, zal de sticker optimaal kunnen hechten.

Of je nu een doorgewinterde professional bent of nieuw op de werkvloer, met onze veiligheidssticker kan je jouw veiligheid vaststellen.

Investeer vandaag nog in de veiligheid van jezelf en je collega’s met deze handige veiligheidsdouche sticker. Je gemoedsrust is onbetaalbaar, en met deze sticker ben je altijd voorbereid op het onverwachte.

Lees meer

Plus- en minpunten

Waterproof en UV-bestendig
Volgens internationale norm ISO-7010 - E012
Eenvoudig aanbrengen
Geschikt voor alle vlakke ondergronden of ondergronden met lichte structuur (zoals renovlies of glasvezelbehang)
Niet te plaatsen op ruwe ondergronden zoals baksteen

Er zijn nog geen beoordelingen.