Sticker brancard / stretcher (ISO-7010, E013)

Vanaf 0.49

Totaal 0,49
  • Gratis verzending v.a. €9,95
  • Veilig winkelen & Betalen
  • Eenvoudig aan te brengen
  • Retourneren binnen 30 dagen
  • Levering binnen 3 werkdagen

Met onze brancard / stretcher veiligheidssticker staat veiligheid voorop! Onze sticker is jouw betrouwbare metgezel voor elke medische noodsituatie. Ontworpen met oog voor detail en veiligheid in gedachten, plakt deze sticker stevig op elke vlakke ondergrond.

Met duidelijke, opvallende waarschuwingssymbolen zorgt onze sticker ervoor dat zowel jij als het medische personeel met vertrouwen kunnen handelen. Of het nu gaat om transport in een ziekenhuisgang of een noodgeval buiten, deze sticker herinnert je eraan om de juiste veiligheidsmaatregelen te nemen.

Afmetingen

Met beschikbaarheid in 4 verschillende maten past deze sticker perfect op iedere plek. Het is een geweldige manier om een duidelijke boodschap toe te voegen op elke plek in huis of op kantoor.

Eenvoudig aanbrengen

Deze sticker is super simpel om aan te brengen. Gewoon op een gladde, schone ondergrond drukken, gladstrijken en voilà! Deze sticker kun je aanbrengen op alle vlakke ondergronden zoals meubels, muren, deuren etc. Ook is de sticker gemakkelijk te verwijderen. Heb je onlangs je muur geverfd? Zorg dan dat je minimaal 5 weken wacht voordat je de sticker aanbrengt. Wanneer de muur droog is, zal de sticker optimaal kunnen hechten.

Kies slim, kies voor veiligheid. Voeg vandaag nog onze brancard / stretcher veiligheidssticker toe en maak je klaar voor een wereld van zorgeloze noodsituaties. Je veiligheid is onze prioriteit!

Lees meer

Plus- en minpunten

Waterproof en UV-bestendig
Volgens internationale norm ISO-7010 - E013
Eenvoudig aanbrengen
Geschikt voor alle vlakke ondergronden of ondergronden met lichte structuur (zoals renovlies of glasvezelbehang)
Niet te plaatsen op ruwe ondergronden zoals baksteen

Er zijn nog geen beoordelingen.