Sticker ademhalingsapparaat (ISO-7010, E029)

Vanaf 0.49

Totaal 0,49
  • Gratis verzending v.a. €9,95
  • Veilig winkelen & Betalen
  • Eenvoudig aan te brengen
  • Retourneren binnen 30 dagen
  • Levering binnen 3 werkdagen

Veiligheid staat voorop met onze ademhalingsapparaat veiligheidssticker!

Deze sticker is ontworpen met het idee om jouw veiligheid te verbeteren. Dankzij de heldere kleuren en opvallende ontwerpen maakt deze sticker het ademhalingsapparaat herkenbaar, zelfs in drukke werkomgevingen.

Maar dat is nog niet alles! Onze stickers zijn duurzaam en bestand tegen zware omstandigheden. Ze zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal dat bestand is tegen water, olie en vuil, waardoor ze lang meegaan en jouw de veiligheidssticker herkenbaar blijft.

Afmetingen

Met beschikbaarheid in 4 verschillende maten past deze sticker perfect op iedere plek. Het is een geweldige manier om een duidelijke boodschap toe te voegen op elke plek in huis of op kantoor.

Eenvoudig aanbrengen

Deze sticker is super simpel om aan te brengen. Gewoon op een gladde, schone ondergrond drukken, gladstrijken en voilà! Deze sticker kun je aanbrengen op alle vlakke ondergronden zoals meubels, muren, deuren etc. Ook is de sticker gemakkelijk te verwijderen. Heb je onlangs je muur geverfd? Zorg dan dat je minimaal 5 weken wacht voordat je de sticker aanbrengt. Wanneer de muur droog is, zal de sticker optimaal kunnen hechten.

Kies vandaag nog voor onze ademhalingsapparaat veiligheidssticker en wees beschermd in gevallen van nood. Koop de sticker vandaag nog.

Lees meer

Plus- en minpunten

Waterproof en UV-bestendig
Volgens internationale norm ISO-7010 - E029
Eenvoudig aanbrengen
Geschikt voor alle vlakke ondergronden of ondergronden met lichte structuur (zoals renovlies of glasvezelbehang)
Niet te plaatsen op ruwe ondergronden zoals baksteen

Er zijn nog geen beoordelingen.