Sticker “Lift niet gebruiken bij brand” P020 – ISO 7010

Vanaf 0.49

Totaal 0,49
  • Gratis verzending v.a. €9,95
  • Veilig winkelen & Betalen
  • Eenvoudig aan te brengen
  • Retourneren binnen 30 dagen
  • Levering binnen 3 werkdagen

Met de “Lift niet gebruiken bij brand” sticker kun jij een belangrijke boodschap op een duidelijke en vriendelijke manier overbrengen. Deze sticker is ontworpen om direct de aandacht te trekken en herinnert iedereen eraan dat de lift absoluut niet mag worden gebruikt in geval van brand. Met zijn opvallende kleuren en universele illustraties is deze sticker essentieel voor de veiligheid in elk gebouw.

Deze sticker is gemaakt van duurzaam materiaal dat bestand is tegen verschillende omstandigheden, zodat hij zowel binnen als buiten kan worden gebruikt.

Afmetingen

Met beschikbaarheid in 4 verschillende maten past deze sticker perfect op iedere plek. Het is een geweldige manier om een duidelijke boodschap toe te voegen op elke plek in huis of op kantoor.

Eenvoudig aanbrengen

Deze sticker is super simpel om aan te brengen. Gewoon op een gladde, schone ondergrond drukken, gladstrijken en voilà! Deze sticker kun je aanbrengen op alle vlakke ondergronden zoals meubels, muren, deuren etc. Ook is de sticker gemakkelijk te verwijderen. Heb je onlangs je muur geverfd? Zorg dan dat je minimaal 5 weken wacht voordat je de sticker aanbrengt. Wanneer de muur droog is, zal de sticker optimaal kunnen hechten.

Of het nu gaat om een kantoorpand, een appartementencomplex of een hotel, deze sticker kan levens redden door mensen bewust te maken van het risico van liftgebruik tijdens brand. Plak hem naast de liftdeuren, op elke verdieping, en help de veiligheid van iedereen te waarborgen. Met de “Lift niet gebruiken bij brand” sticker ben jij een belangrijke schakel in de veiligheidsketen

Lees meer

Plus- en minpunten

Waterproof en UV-bestendig
Contour gesneden, geen transparante randen
Eenvoudig aanbrengen
Geschikt voor alle vlakke ondergronden of ondergronden met lichte structuur (zoals renovlies of glasvezelbehang)
Niet te plaatsen op ondergronden met structuur (zoals spachtelputz of granol)
Jan Verschut

mooi en duidelijk weergegeven.