Sticker van een brandslang met tekst

Vanaf 1.90

Totaal 1,90
  • Gratis verzending v.a. €9,95
  • Veilig winkelen & Betalen
  • Eenvoudig aan te brengen
  • Retourneren binnen 30 dagen
  • Levering binnen 3 werkdagen

Met onze brandslang sticker met tekst wordt brandpreventie eenvoudiger dan ooit. Deze opvallende en duidelijke sticker is ontworpen om direct de aandacht te trekken en herinnert je eraan om snel en doeltreffend te handelen in geval van nood. Plaats deze sticker bij je brandblusser en creëer een veiligere omgeving voor jezelf, je gezin en je medewerkers. Het minimalistische ontwerp en de heldere tekst zorgen ervoor dat iedereen, ongeacht hun ervaring, begrijpt dat deze brandslang klaar staat om te worden ingezet.

Afmetingen

Met beschikbaarheid in 3 verschillende maten past deze sticker perfect op iedere plek. Het is een geweldige manier om een duidelijke boodschap toe te voegen op elke plek in huis of op kantoor.

Eenvoudig aanbrengen

Deze sticker is super simpel om aan te brengen. Gewoon op een gladde, schone ondergrond drukken, gladstrijken en voilà! Deze sticker kun je aanbrengen op alle vlakke ondergronden zoals meubels, muren, deuren etc. Ook is de sticker gemakkelijk te verwijderen. Heb je onlangs je muur geverfd? Zorg dan dat je minimaal 5 weken wacht voordat je de sticker aanbrengt. Wanneer de muur droog is, zal de sticker optimaal kunnen hechten.

Investeer vandaag nog in deze praktische veiligheidsaanvulling en help mee om levens en bezittingen te beschermen door adequaat te reageren op mogelijke brandgevaren.

Lees meer

Plus- en minpunten

Geschikt voor alle vlakke ondergronden of ondergronden met lichte structuur (zoals renovlies of glasvezelbehang)
Waterproof en UV-bestendig
Contour gesneden, geen transparante randen
Eenvoudig aanbrengen
Niet te plaatsen op ondergronden met structuur (zoals spachtelputz of granol)
R Monee

Goed en sterk