Sticker algemeen alarm aan boord (ISO-7010, E031)

Vanaf 0.49

Sticker-algemeen-alarm-aan-boord-ISO-7010-E031-veiligheidsstickers-nood
Totaal 0,49
  • Gratis verzending v.a. €9,95
  • Veilig winkelen & Betalen
  • Eenvoudig aan te brengen
  • Retourneren binnen 30 dagen
  • Levering binnen 3 werkdagen

Heb je je ooit afgevraagd hoe je jezelf en je geliefden kunt beschermen tijdens een noodsituatie op zee? Onze alarm aan boord veiligheidssticker is jouw betrouwbare metgezel voor elke avontuurlijke reis op het water!

Deze hoogwaardige, zelfklevende sticker is ontworpen om snel aandacht te trekken wanneer dat het meest nodig is. Met zijn opvallende kleuren en duidelijke alarmboodschap, zorgt hij ervoor dat anderen onmiddellijk bewust worden van jouw alarm aan boord.

Of je nu met je vrienden gaat vissen, een ontspannende zeiltocht maakt of een dagje op het meer doorbrengt, onze alarmsticker kan van levensbelang zijn.

Afmetingen

Met beschikbaarheid in 4 verschillende maten past deze sticker perfect op iedere plek. Het is een geweldige manier om een duidelijke boodschap toe te voegen op elke plek in huis of op kantoor.

Eenvoudig aanbrengen

Deze sticker is super simpel om aan te brengen. Gewoon op een gladde, schone ondergrond drukken, gladstrijken en voilà! Deze sticker kun je aanbrengen op alle vlakke ondergronden zoals meubels, muren, deuren etc. Ook is de sticker gemakkelijk te verwijderen. Heb je onlangs je muur geverfd? Zorg dan dat je minimaal 5 weken wacht voordat je de sticker aanbrengt. Wanneer de muur droog is, zal de sticker optimaal kunnen hechten.

Dit kleine maar krachtige veiligheidsinstrument kan het verschil maken tussen snel gered worden en kostbare tijd verliezen. Investeer in je veiligheid aan boord en neem de eerste stap naar gemoedsrust met onze alarm aan boord veiligheidssticker! Ga met vertrouwen het water op en wees voorbereid op elke situatie. Veiligheid staat voorop!

Lees meer

Plus- en minpunten

Waterproof en UV-bestendig
Volgens internationale norm ISO-7010 - E031
Eenvoudig aanbrengen
Geschikt voor alle vlakke ondergronden of ondergronden met lichte structuur (zoals renovlies of glasvezelbehang)
Niet te plaatsen op ruwe ondergronden zoals baksteen

Er zijn nog geen beoordelingen.